Acasă / Economie / Al doilea oraş al României, legat de al doilea oraş al Marii Britanii. Cursă Wizz Air Cluj-Birmingham, din decembrie

Al doilea oraş al României, legat de al doilea oraş al Marii Britanii. Cursă Wizz Air Cluj-Birmingham, din decembrie

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță lansarea zborurilor de conexiune între al doilea oraș al Marii Britanii, Birmingham, și al doilea oraș al României, Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air începând cu data de 16 decembrie 2018.

„În ciuda Brexit-ului, în condițiile în care mai multe companii aeriene au fost îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din UE și posibilele restricții  care ar putea interfera cu planurile lor, compania Wizz Air nu pare a fi influențată, manifestându-și interesul față de oportunitățile de creștere din Marea Britanie”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, Birmingham, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din data de 16 decembrie 2018, după următorul program:

Ruta Zile de operare Orele de operare Debut rută
Cluj-Napoca-Birmingham    W6 3315 Miercuri,  Duminică  

  06:05 ( CLJ )  –

           07:10 (BHX)

16 decembrie 2018
Birmingham- Cluj-Napoca  W6 3316 07:40 (BHX) –

           12:40 (CLJ)

 

Biletele sunt disponibile la vânzare începând cu 5 iulie 2018.

Vezi şi

Nu mai vor BREXIT! Majoritatea britanicilor preferă să rămână în Uniunea Europeană (sondaj)

Majoritatea cetăţenilor Marii Britanii vor organizarea unui nou referendum şi sunt favorabili rămânerii Marii Britanii …