Al doilea oraş al României, legat de al doilea oraş al Marii Britanii. Cursă Wizz Air Cluj-Birmingham, din decembrie

Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj anunță lansarea zborurilor de conexiune între al doilea oraș al Marii Britanii, Birmingham, și al doilea oraș al României, Cluj-Napoca, operate de compania aeriană Wizz Air începând cu data de 16 decembrie 2018.

„În ciuda Brexit-ului, în condițiile în care mai multe companii aeriene au fost îngrijorate de efectele pe care le-ar putea avea ieșirea Marii Britanii din UE și posibilele restricții  care ar putea interfera cu planurile lor, compania Wizz Air nu pare a fi influențată, manifestându-și interesul față de oportunitățile de creștere din Marea Britanie”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Cluj.

Astfel, ca parte a strategiei sale de dezvoltare, Wizz Air continuă extinderea rețelei de rute pe Aeroportul Cluj, asigurând conexiunea cu o nouă destinație a Regatului Unit, Birmingham, care se alătură celor operate în prezent, Doncaster Sheffield și Londra Luton.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de miercuri și duminică, din data de 16 decembrie 2018, după următorul program:

Ruta Zile de operare Orele de operare Debut rută
Cluj-Napoca-Birmingham    W6 3315 Miercuri,  Duminică  

  06:05 ( CLJ )  –

           07:10 (BHX)

16 decembrie 2018
Birmingham- Cluj-Napoca  W6 3316 07:40 (BHX) –

           12:40 (CLJ)

 

Biletele sunt disponibile la vânzare începând cu 5 iulie 2018.

Vezi şi

29 martie, 12 aprilie, 22 mai. Noile date cheie ale Brexit-ului, după ultimul summit al Consiliului European

Summitul de joi al Consiliului European a schiţat un nou orizont în labirintul Brexit-ului, cu …