Ryan Reynolds a cumpărat o fabrică de gin

Ryan Reynolds a anunţat că a continuat „lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool” cumpărând o fabrică de gin, relatează Press Association, citată de Agerpres.

Starul din „The Deadpool” a cumpărat fabrica Aviation Gin, călcând pe urmele unor staruri precum George Clooney, Jay-Z, David Beckham şi Channing Tatum, care au fost cu toţii proprietari ai unor firme de băuturi alcoolice.

Anul trecut, Clooney a vândut Casamigos, fabrica de tequila pe care a înfiinţat-o împreună cu soţul lui Cindy Crawford, Rande Gerber, şi Mike Meldman, companiei britanice Diageo pentru suma de un miliard de dolari.

Jay-Z, pe numele său real Shawn Carter, deţine o parte din capitalul Armand de Brignac Champagne, în timp ce Beckham a creat marca de whisky Haig Club împreună cu mogulul din industria muzicii Simon Fuller. La rândul lui, Channing Tatum a lansat anul trecut marca de vodcă „Born And Bred”.

Drake, Connor McGregor, The Pogues, Adam Levine şi fostul membru al trupei Van Halen, Sammy Hagar, sunt alte celebrităţi care au intrat în afaceri cu alcool.

„În lungul mariaj câtuşi de puţin dezastruos dintre showbiz şi alcool sunt bucuros să vă anunţ că sunt mândrul proprietar al unei fabrici de gin… @AviationGin”, a postat actorul pe Twitter.

„Suntem încântaţi să anunţăm că noul nostru şef este @vancityreynolds. Actor, producător, un profesionist care arată bine”, menţionează la rândul ei compania.

„Am încercat fiecare gin de pe planetă şi Aviation este, fără îndoială, cel mai bun. De asemenea, nu vă recomand să încercaţi toate mărcile de gin de pe planetă. Rămâneţi la asta”, este citat Reynolds pe site-ul companiei.

Vezi și

România a rămas, și în februarie, țara din UE cu cea mai mare rată anuală a inflaţiei

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a scăzut în luna februarie până la 2,8%, …