Cel mai emoţionant moment de la Euro 2016 – VIDEO

Poate cel mai emoţionant moment de la Euro 2016 nu a avut loc pe terenul de fotbal şi a pornit de la gestul unui suporter portughez de doar câţiva anişori, relatează Daily Mail, preluat de Mediafax.

Pentru Franţa, ţara gazdă a acestui Campionat European, pierderea finalei a adus lacrimi atât în rândul jucătorilor cât şi al suporterilor. Au fost momnte tensinate atât petru francezi cât şi pentru Portugalia, super starul Cristiano Ronaldo izbuncnind de câteva ori în lacrimi în timpul partidei de fotbal dar şi în momentul câştigării trofeului.

Dacă Ronaldo a declarat că s-a rugat la Dumnezeu ca să câştige acest titlu internaţional cu echipa sa naţională, fanii Franţei au fost pur şi simplu consternaţi atunci când marele trofeu le-a scăpat printre degete pe teren propriu.

Dar pentru că în orice sport de performanţă este vorba despre fair-play, un suporter portughez în vârstă de dpar câţiva anisori s-a dus la un fan francez care plângea şi l-a luat în braţe încercând să îl îmbărbăteze. Gestul sincer al micuţului a făcut înconjurul internetului, mai ales că momentul a fost surprins de camerele de luat vederi.

Vezi şi

ANALIZĂ | Înfrângeri usturătoare pentru Marine Le Pen şi Emmanuel Macron în alegerile regionale din Franța. Toți „baronii” dreptei și stângii tradiționale au fost realeși

Partidul de extremă-dreapta francez condus de Marine Le Pen, Rassemblement National (RN), nu a reuşit …

loading...