Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi intră în afaceri cu băutură şi îşi lansează propria gamă de vinuri | VIDEO

Cântăreţul Jon Bon Jovi şi Jesse Bongiovi, fiul său, s-au asociat cu un producător francez pentru a-şi lansa propriul brand de vinuri rosé, „suc roz”, după cum numeşte rockerul acest tip de băutură, potrivit contactmusic.com, citat de Mediafax.

Rockerul american s-a asociat cu celebrul producător francez Gerard Bertand pentru a lansa gama de vinuri Diving Into Hampton Water.

Ideea i-a venit muzicianului în vârstă de 55 de ani în timp ce îşi petrecea vacanţa cu familia în Hamptons (New York) şi savura un pahar de vin, numit „Hampton Water”, alături de Jesse, fiul său în vârstă de 23 de ani.

După ce a călătorit în sudul Franţei şi a testat mai multe vinuri rosé, rockerul l-a descoperit pe Gerard Bertand, cu care şi-a dat seama că are multe lucruri în comun. „Am descoperit că împărtăşim aceeaşi dragoste pentru familie, mâncare, prieteni şi, bineînţeles, un vin bun şi muzică grozavă”, a spus Bon Jovi.

Vinurile Diving Into Hampton Water vor ajunge pe rafturile din magazine în primăvară.

Solistul trupei Bon Jovi se alătură astfel unei serii de vedete care au lansat deja propriile game de vinuri, precum Drew Barrymore, Fergie, Kate Hudson, Sting, John Legend şi fostul cuplu Brad Pitt – Angelina Jolie.

Vezi şi

SUA a impus noi taxe vamale asupra importurilor din UE. Vizate, avioanele Airbus, vinurile franţuzeşti şi whiskey-ul din Scoţia

Statele Unite au impus vineri tarife vamale în valoare de 7,5 miliarde de dolari asupra …