Acasă / News in Pictures / Dieta Melaniei Trump. Cum îşi menţine silueta soţia preşedintelui SUA

Dieta Melaniei Trump. Cum îşi menţine silueta soţia preşedintelui SUA

Deşi Michelle Obama a fost foarte deschisă în privinţa dietei familiei sale la Casa Albă, încurajând oamenii să mănânce sănătos, Melania Trump se dovedeşte a fi mult mai discretă.

Cu toate acestea s-a aflat că, la micul-dejun Prima Doamnă obişnuieşte să bea un smoothie, mărturisind că foloseşte fructe organice, iaurt fără grăsimi, ulei de măsline, seminţe de in, suplimente alimentare de Omega 3 şi vitamina D. Când vrea să-mi mai diversifice masa de dimineaţa, alege terci de ovăz în loc de smoothie, după cum a declarat revistei GQ, potrivit Mediafax.

Melania Trump consumă foarte multe fructe, cel puţin 7 porţii zilnic. În schimb, legumele nu se regăsesc foarte des în meniul ei. Nu mănâncă ceapă şi nici anghinare, iar în sandviciuri nu acceptă decât legume murate.

Mâncarea sa preferată este pui cu parmezan de la restaurantul Jean Georges, după cum a declarat pentru New York Magazine. Oricum, nu consumă grăsimi foarte des. Cu toate că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, este un aliment pe care nu îl refuză şi fără de care spune că nu poate să trăiască: cicolata. Alege mereu produse care au peste 70% cacao. Din când în când se mai răsfaţă şi cu o îngheţată.

Vezi şi

Surpriză pentru locuitorii unui oraş din Germania. Un „râu” de ciocolată le-a inundat străzile

Un uriaş „râu” de ciocolată, provenind de la o fabrică de praline, a inundat miercuri …