Cinci alimente care impiedică apariţia cancerului

Atunci când corpul uman începe să se formeze, trece prin procesul de angiogeneză, când toate vasele de sânge sunt create.

Această activitate nu se opreşte după naştere. Este prezenţa în vieţile noastre atunci când ne tăiem, când ne lovim, când secţionăm vene sau artere.

Foarte des, acest proces este relaţionat cu dezvoltarea cancerului în organism şi este orchestrat de activatori şi inhibitori. Aproape toate cercetările pe tema cancerului se concentrează pe inhibitori, când de fapt activatorii stimulează creşterea vasculară a celulelor.

Aceste cinci alimente împiedică antiogeneza celulelor de cancer, împiedicându-le să se mai hrănească.

1. Afine şi zmeură – Sunt eficiente în special în cazurile de cancer ovarian. Luptă eficient cu stresul oxidativ.

2. Cafea şi ceai verde – Scad riscul de a face cancer şi împiedică formarea de celule noi ale bolii.

3. Roşii – Se observă o reducere cu 50% a şanselor de a face cancer la prostată atunci când se consumă roşii în mod regulat. Licopenul conţinut are proprietăţi anti-angiogenice.

4. Ciocolată neagră – Este excelent pentru inima, pentru starea mentală şi luptă cu celulele canceroase.

5. Turmeric – Reduce grăsimile din corp şi previne toate tipurile de cancer.

Vezi şi

3 cafele pe zi înseamnă mai multe beneficii decât riscuri

Oamenii care beau trei până la patru cești de cafea pe zi este probabil să …