Acasă / Life & Style / Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au devenit părinţi de gemeni
anna kournikova

Anna Kournikova şi Enrique Iglesias au devenit părinţi de gemeni

Fosta jucătoare de tenis Anna Kournikova şi cântăreţul Enrique Iglesias au devenit părinţi de gemeni, la sfârşitul săptămânii trecute, informează hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Enrique Iglesias, în vârstă de 42 de ani, şi Anna Kournikova, în vârstă de 36 de ani, au păstrat secretul în ceea ce priveşte sarcina.

Informaţia a fost făcută publică de site-ul de ştiri mondene tmz.com, care citează surse apropiate cuplului. Astfel, sâmbătă, Kournikova ar fi născut, într-un spital din Miami (SUA), un băieţel, care a primit numele de Nicholas, şi o fetiţă, care a primit numele de Lucy.

Iglesias şi Kournikova sunt împreună de 16 ani, dar au fost întotdeauna extrem de discreţi privind relaţia lor.

Enrique Iglesias, fiul celebrului cântăreţ spaniol Julio Iglesias, a călcat pe urmele tatălui şi a ajuns unul dintre cei mai în vogă artişti pop din ultimele două decenii. „Escape” (2001) este cel mai de succes album al artistului latino, fiind vândut în peste 10 milioane de exemplare în întreaga lume. Cu peste 100 milioane de discuri vândute, Enrique Iglesias a cucerit milioane de fani din întreaga lume cu melodii, precum „Bailando”, „Ring my bells”, „Hero”, „Bailamos”, „Noche Y De Dia”, „Turn the night up”, „Tonight”, „I like it”, „Do you know”, „Not în love”.

Anna Kournikova este o fostă jucătoare de tenis de origine rusă, devenită o veritabilă vedetă pe plan internaţional datorită aspectului ei atrăgător, despre care presa internaţională a afirmat în repetate ocazii că ar fi schimbat imaginea tenisului feminin. Deşi nu a câştigat niciun turneu WTA, Kournikova s-a aflat pentru o vreme în Top 10 mondial, ocupând poziţia a opta, şi a câştigat de două ori Australian Open în proba de dublu, făcând pereche, în 1999 şi în 2002, cu jucătoarea elveţiană Martina Hingis.

Vezi şi

Cristiano Ronaldo va fi tatăl a doi băieţi gemeni

Cristiano Ronaldo a confirmat, miercuri seara, informaţiile apărute în ultimele săptămâni şi a precizat că …