Foto: X/Twitter

Și-a otrăvit iubitul cu antigel după ce a aflat că acesta moştenise 30 de milioane de dolari şi urma să o părăsească

O femeie din Dakota de Nord este acuzată că şi-a otrăvit mortal prietenul cu antigel după ce a aflat că acesta plănuia să se despartă de ea după ce a primit o moştenire importantă.

Ina Thea Kenoyer, în vârstă de 47 de ani, şi-ar fi ucis iubitul, Steven Riley Jr. în vârstă de 51 de ani, din Minot, Dakota de Nord. Potrivit înregistrărilor Departamentului de Poliţie din Minot, martorii le-au spus anchetatorilor că lui Riley i s-a făcut rău când s-a întâlnit cu un avocat, pe 3 septembrie, pentru a primi banii de la moştenire, scrie Mediafax.

Kenoyer a sunat la 911 a doua zi, iar paramedicii l-au găsit pe Riley fără reacţie. Acesta a fost spitalizat şi a murit o zi mai târziu, pe 5 septembrie. Kenoyer a fost acuzat de crimă gravă AA, cea mai gravă acuzaţie de crimă din Dakota de Nord.

Ea le-a spus anchetatorilor că avea dreptul la o parte din moştenirea lui Riley în calitate de soţie de drept comun şi că plănuia să împartă banii, pe care îi estima la aproximativ 30 de milioane de dolari, cu fiul acestuia, arată înregistrările. Ea este reţinută fără cauţiune la Ward County Detention Center şi se reprezintă singură, arată înregistrările instanţei.

Un comunicat al poliţiei a precizat că Riley a fost adus iniţial la Trinity Hospital, dar a fost transferat la un spital din Bismarck, unde a murit ulterior, iar rezultatele autopsiei au stabilit cauza morţii ca fiind otrăvirea prin ingerarea de antigel.

Poliţia crede că prietena lui Riley a avut motive financiare pentru a-l ucide pe Riley. Aceasta a fost arestată şi este deţinută la închisoarea din Ward County. Comandantul investigaţiilor, căpitanul Dale Plessas, a declarat: „Acest caz a fost extrem de complex. Mulţumim tuturor celor care ne-au furnizat informaţii care i-au ajutat pe anchetatori să reconstituie acest caz”. O anchetă în acest caz este în curs de desfăşurare, relatează Mirror.

Femeia acuzată şi-a proclamat nevinovăţia într-o serie de postări pe Facebook în zilele premergătoare arestării sale, susţinând că Riley s-a sinucis.

Fiul îndurerat al lui Riley a scris pe Facebook: „Odihneşte-te în pace, tată… Am avut un sentiment că a fost ea, cu modul în care totul a decurs, dar aş fi vrut să ne facem planuri să ne vedem mai devreme. Sper să primească ceea ce merită pentru că te-a luat din această lume”.

Ea este reţinută fără cauţiune la centrul de detenţie din comitatul Ward şi se reprezintă singură, arată înregistrările instanţei.

Vezi și

Iată ce trebuie să faci ca să dormi bine. Sfaturile vin de la experți

Mai mult de o treime dintre americani nu respectă recomandarea de şapte până la nouă …