Sursa foto: ISUBIF

Scurgeri de gaze la o staţie GPL din Capitală. Intervenţie cu cinci autospeciale de stingere

UPDATE ORA 19:36 ISU Bucureşti-Ilfov: În urma măsurătorilor nu au fost înregistrate scăpări de gaze.

Pompierii intervin la o staţie GPL din Capitală, dispozitivul fiind redimensionat, iar în urma măsurătorilor nu au fost înregistrate scăpări de gaze, a informat ISU Bucureşti-Ilfov informează Agerpres.

„Se fac măsurători periodic la faţa locului de către echipajul CBRN. Se redimensionează dispozitivul – rămân la faţa locului două autospeciale de stingere pentru supraveghere şi tranzvazarea gazului. În urmă măsurătorilor nu au fost înregistrate scăpări de gaze”. a precizat ISU Bucureşti-Ilfov.

Anterior ISU Bucureşti Ilfov a anunţat că pompierii intervin la o staţie GPL din Capitală, unde s-au constatat scurgeri de gaze.

„Intervenim în acest moment pe bld. Energeticienilor din sectorul 3 al Capitalei. Există scăpări de gaze la un robinet de la o staţie GPL. Se acţionează pentru evacuarea populaţiei pe o raza de 100 m pentru siguranţa acesteia până la remedierea situaţiei. Acţionăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin cinci autospeciale de stingere. Misiunea este în dinamică, revenim cu date. S-a montat un robinet de siguranţă peste robinetul iniţial. În acest moment nu se mai simte miros de gaze.”, potrivit sursei citate. AGERPRES/(AS-editor: Cătălina Matei)

UPDATE ORA 19:22 Pompierii intervin la o staţie GPL din Capitală, unde s-au constatat scurgeri de gaze, a informat ISU Bucureşti-Ilfov.

„Intervenim în acest moment pe bld. Energeticienilor din sectorul 3 al Capitalei. Există scăpări de gaze la un robinet de la o staţie GPL. Se acţionează pentru evacuarea populaţiei pe o raza de 100 m pentru siguranţa acesteia până la remedierea situaţiei. Acţionăm cu perdea de apă asupra buteliei. Intervin cinci autospeciale de stingere. Misiunea este în dinamică, revenim cu date. S-a montat un robinet de siguranţă peste robinetul iniţial. În acest moment nu se mai simte miros de gaze.”, a precizat sursa citată.

Vezi și

Iată ce trebuie să faci ca să dormi bine. Sfaturile vin de la experți

Mai mult de o treime dintre americani nu respectă recomandarea de şapte până la nouă …