Anna Szeles, dezvăluiri despre căsătoria cu Florin Piersic: „Am suferit enorm!”

Anna Szeles dezvaluie infidelitatea lui Florin Piersic: „Am suferit enorm!”

Anna Szeles, fosta sotie a celebrului actor Florin Piersic, a dezvaluit intr-un interviu recent ca a suferit enorm din cauza infidelitatii acestuia. Cei doi actori au fost casatoriti timp de 17 ani si au impreuna un fiu, Radu.

Suferinta din cauza infidelitatii

Anna Szeles a povestit ca a aflat despre infidelitatea lui Florin Piersic in timp ce acesta filma un film in straintate. „A fost un soc pentru mine sa aflu ca m-a inselat, mai ales dupa atatia ani de casnicie si dupa atatia ani in care am fost aproape unul de celalalt”, a declarat fosta sotie a actorului.

Aceasta a adaugat ca a incercat sa isi salveze casnicia, dar ca nu a reusit sa treaca peste infidelitatea sotului ei. „Am incercat sa merg mai departe, sa trecem peste asta, dar nu am reusit. Suferinta pe care am simtit-o a fost imensa”, a marturisit Anna Szeles.

De cand a aparut interviul in care Anna Szeles a dezvaluit infidelitatea lui Florin Piersic, publicul a reactionat in mod diferit. Multi oameni au simtit empatie pentru Anna Szeles si au laudat-o pentru curajul de a vorbi deschis despre aceasta experienta dureroasa.

Pe de alta parte, multi fani ai lui Florin Piersic au fost dezamagiti de dezvaluirile facute de fosta sa sotie si au sustinut ca ar fi trebuit sa pastreze aceste lucruri private.

Indiferent de reactia publicului, este limpede ca infidelitatea este una dintre cele mai dureroase experiente prin care poate trece o persoana. Anna Szeles a avut curajul sa vorbeasca despre asta si sa ofere o perspectiva sincera asupra modului in care a simtit ea suferinta. Speram ca aceasta dezvaluire va ajuta si alti oameni sa vorbeasca deschis despre astfel de probleme si sa gaseasca puterea de a merge mai departe.

Infidelitatea poate fi devastatoare, dar vorbind despre aceasta si cautand ajutor, putem sa ne vindecam si sa mergem mai departe.

Vezi și

Peste 20.000 de paraşutişti ruşi încearcă să ocupe oraşul Ceasov Iar

Un contingent alcătuit din 20.000 până la 25.000 de militari ruşi din trupele de paraşutişti …