Foto: depositphotos.com

22 noiembrie, Ziua ieşitului la plimbare

Sărbătorită anual pe data de 22 noiembrie, Ziua ieşitului la plimbare vă încurajează să vă urcaţi pe bicicletă, în maşină sau pur şi simplu să vă scoateţi pantofii de mers din debara şi plecaţi într-o călătorie. Nu vă faceţi prea multe griji cu privire la locul unde mergeţi, doar bucuraţi-vă de că aţi ieşit din casă. Într-o lume în care telefoanele mobile şi e-mailurile se amestecă în mod constant în vieţile noastre, putem fi cu toţii de acord că toată lumea are nevoie să îşi aloce timp pentru a scăpa de treburi şi a se simţi liberă din când în când. Şi ce modalitate mai bună există decât să plecăm la plimbare!, remarcă site-ul Daysoftheyear.com, citat de Agerpres.

Ziua ieşitului la plimbare

Cel mai important lucru despre #GoForARideDay este că nu există un singur mod corect de a o sărbători. Până la urmă, ceea ce se sărbătoreşte este libertatea pe care ne-a oferit-o dezvoltarea transporturilor şi de asta ar trebui să avem grijă să ne bucurăm în această zi. În funcţie de locul în care trăiţi, aţi putea petrece această zi călătorind undeva în necunoscut cu barca, avionul, elicopterul, maşina, motocicleta, rolele, skateboardul sau chiar cu mijloace de transport de modă mai veche, cum ar fi calul, sania sau trăsura trasă de cai.

Modul în care călătoriţi nu contează, atâta timp cât sărbătoriţi spiritul liber al acestei zile. De fapt, s-ar putea să doriţi doar să vă puneţi cei mai confortabili pantofi şi să mergeţi la o plimbare la munte sau la ţară. Împachetaţi-vă, deci, un prânz, luaţi-vă familia cu dumneavoastră, dacă doriţi, şi petreceţi-vă ziua plimbându-vă, vorbind şi bucurându-vă de natură, în loc să răspundeţi la apeluri telefonice şi la e-mailuri interminabile.

Dacă vă decideţi să mergeţi cu maşina, faceţi plinul şi mergeţi într-un loc în care nu aţi mai fost până acum. Poate că există un lac la o anumită distanţă de oraşul sau localitatea dumneavoastră, unde obişnuiaţi să vă petreceţi vacanţele în copilărie, dar unde nu aţi mai fost de ani de zile? Mergeţi acolo şi petreceţi o parte din zi bucurându-vă de natură, de amintirile din copilărie şi, poate, pescuind puţin.

Vezi și

Cum era ora de lucru manual și Ziua Pionierilor în România comunistă

În timpul regimului comunist din România, participarea la ora de lucru manual și celebrarea zilei …