Foto: Jacopo Raule via Getty Images

De ce au decis Jennifer Lopez și Ben Affleck să se despartă la doar trei săptamâni de la nuntă

Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart, dar de dragul relației lor. Despărțirea lor le va întări relația. Aceasta este premisa soților „Bennifer”, care au luat această decizie de comun acord, convinși că va fi spre binele căsniciei lor. Au trecut exact 21 de zile de când s-au căsătorit și, deși este o despărțire „simbolică”, nu sunt singurele celebrități care s-au despărțit după ce s-au căsătorit.

Jennifer Lopez și Ben Affleck se despart, dar de dragul relației lor. Timpul petrecut separat le va face dragostea mult mai puternică, dezvăluie în exclusivitate site-ul Hollywood Life, care confirmă despărțirea celui mai mediatizat cuplu din lume, la doar câteva săptămâni după ce s-au căsătorit în Las Vegas, scrie Nation World News, preluat de Aleph News.

Despărțirea lor le va întări relația. Aceasta este premisa soților „Bennifer”, care au luat această decizie de comun acord, convinși că va fi spre binele căsniciei lor. Angajamentele lor profesionale îi obligă să petreacă mult timp despărțiți și cred că distanța îi va face să le fie mai dor unul de celălalt.

Este o situație avantajoasă pentru amândoi, în special din punct de vedere financiar. „Ei fac o sumă extrem de mare de bani”, spune presa online, întrucât carierele lor proeminente generează milioane de euro.

Au trecut exact 21 de zile de când s-au căsătorit și, deși este o despărțire „simbolică”, nu sunt singurele celebrități care s-au despărțit după ce s-au căsătorit.

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …