THEO ROSE

Cine e Anghel Damian, noul iubit al lui Theo Rose

Când mulți o vedeau pe Theo Rose la altar alături de iubitul său din ultimii cinci ani, Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iată că, de fapt, în cel mai mare secret, cei doi s-au despărțit, iar populara artistă a început deja o nouă relație de iubire.

Discretă când vine vorba de viața personală, Theo nu a făcut public faptul că a trecut printr-o despărțire, însă a fost nevoită să recunoască asta și noua legătură amoroasă după ce fotografii Cancan au pozat-o în timp ce se săruta pe stradă cu Anghel Damian, actor, regizor și scenarist, scrie profm.ro.

După apariția imaginilor, cântăreața de 24 de ani a recunoscut deschis cum stau lucrurile și a povestit pe InstaStories: „Măi oameni, a apărut acest articol din care reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea. Lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați mie, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Și să anunț eu la un moment dat, să trec prin ele. Că s-a întâmplat asta, că ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta, ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și corectă cu Alex, el vă poate confirma chestia asta”, a povestit Theo Rose pe Instagram, care și-a asigurat fanii că le va detalia totul când va avea timp și se va simți pregătită.

Cine este noul iubit al lui Theo Rose

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Anghel Damian este unul dintre cei mai talentați tineri actori. Acesta are 31 de ani și, pe lângă actorie, s-a apucat și de regie și de scenaristică. A avut o relație lungă cu actrița, regizoarea și scenarista Lia Bugnar, de care îl despărțea o diferență de vârstă de peste 20 de ani, dar alături de care a crescut pe toate planurile și de la care a învățat multe din lumea teatrului și filmului.

„Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, povestea acum ceva timp Anghel despre relația cu Lia Bugnar.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Anghel regizează un nou serial, „Clanul”, în care joacă și noua lui iubită, Theo Rose. Acesta a devenit cunoscut publicului larg datorită rolului din serialul „Vlad”. În plus, are un podcast cu Codin Maticiuc.

Vezi şi

La ce vârstă și-a început Theo Rose viața amoroasă. Vedeta a vorbit deschis despre lucrui tabu

Una dintre cele mai iubite vedete din România, Theo Rose a vorbit despre prima sa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...