Tom Cruise a primit permisiunea de a filma în interiorul Westminster Abbey pentru al 8-lea film al francizei „Mission: Impossible”

Tom Cruise a primit permisiunea de a filma în interiorul Westminster Abbey din Londra pentru „Mission: Impossible 8”, relatează contactmusic.com.

Actorul american în vârstă de 60 de ani a solicitat permisiunea extrem de rară de a turna în interiorul celebrei biserici Westminster Abbey scene din viitorul film din seria de acţiune „Mission: Impossible”, ceea ce a fost acceptat, potrivit Agerpres.

„Tom este hotărât în acest moment să facă mai mult şi mai bine. Practic, nu există compromisuri”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

„Aşa că, atunci când a vrut să filmeze în interiorul unei biserici pentru noul film „Mission”, trebuia să fie Westminster Abbey. Ei refuză aproape toate solicitările, aşa că este un semnal incredibil pentru Tom şi pentru echipa de producţie faptul că au acceptat. Va fi o locaţie de filmare extraordinară şi va da tonul pentru măreţia acestui film. Bugetul este enorm, desigur, dar ambiţiile sunt şi mai mari”, a precizat sursa.

„Mission: Impossible 7” s-a confruntat cu o serie de întârzieri din cauza pandemiei de COVID-19, aşa că Tom Cruise este hotărât să impresioneze cu cea de-a opta producţie din cadrul seriei.

„Întreaga echipă, Tom şi Chris McQuarrie, regizorul, sunt gata de plecare. Au avut atât de multe eşecuri cu ultimul film încât tot ce vor este ca acesta să spargă tiparele, iar succesul „Top Gun 2″ n-a făcut decât să-l impulsioneze pe Tom”, a adăugat sursa.

Vezi și

E oficial! Femeile pot iesi la pensie la 48 de ani si barbatii la 50 de ani. Cine beneficiaza de această decizie

Angajații care beneficiază de o pensionare mai rapidă. Este oficial! Vârsta de pensionare. O decizie …