captură Digisport

Pyunik Erevan – CFR Cluj s-a terminat 0-0, în primul meci al sezonului pentru ardeleni în Champions League – VIDEO

În primul meci oficial din acest sezon, CFR Cluj a remizat pe terenul lui Pyunik Erevan, scor 0-0, în turul 1 preliminar din Champions League. Ardelenii au dominat-o complet pe campioana Armeniei, au avut ocazii mari și o bară, scrie Digisport.

Pyunik Erevan – CFR Cluj 0-0, în prima manșă din turul 1 preliminar al Champions League

Meciul a început cu ocazia ardelenilor, din minutul 4, prin Mistrati, urmată de o altă șansă în minutul 18, la „bomba” lui Roger. Trupa lui Dan Petrescu a avut o oportunitate mare peste câteva minute, când același Mistrati nu l-a putut învinge pe portar. Nici Deac nu a putut să o facă, din afara careului. Prima repriză s-a încheiat cu șutul lui Deac, blocat de Juninho Dos Santos.

Pentru că nu s-au putut apropia de poartă în prima parte, armenii au încercat să șuteze de la distanță în cea de-a doua, dar Renzo Jose nu a nimerit ținta. Tot clujenii au fost mai periculoși și au avut cea mai mare ocazie în minutul 73, când Debeljuh a nimerit transversala, din foarfecă. Peste două minute, Juninho a ratat o degajare, însă Debeljuh nu a fost atent pentru a profita și a lovit slab mingea.

Meciul s-a încheiat cu șansa lui Jefte, care, după o centrare în fața porții, a încercat o finalizare cu dreptul, piciorul său de bază, deși mingea îi venea perfect pe stângul.

Pyunik Erevan – CFR Cluj s-a încheiat 0-0, iar clujenii pot tranșa calificarea în returul din Guia, de miercuri, 13 iulie, de la ora 21:30.

Dacă va trece de Pyunik Erevan, CFR Cluj va juca împotriva învingătoarea din „dubla” Dudelange (Luxemburg) – KF Tirana (Albania).

VIDEO cu rezumatul meciului Pyunik Erevan – CFR Cluj 0-0

Vezi și

Cum se împacă fetița lui Victor Slav cu iubita acestuia? Destăinuiri în direct la TV

Victor Slav nu mai are nici o relaţie de 6 ani cu Bianca Drăgușanu. Atunci …