Foto: sport.ro

Unul dintre cei mai ciudați jucători din Liga 1 a prins transferul vieții! Va juca alături de Balotelli și va fi antrenat de Montella

Aias Aosman a plecat vara trecută de la FC Hermannstadt la Ionikos, a devenit cel mai bun pasator decisiv din campionatul Greciei și acum va semna cu turcii de la Adana Demirspor.

Presa din Turcia anunță că mijlocașul ofensiv sirian Aias Aosman (27 de ani), fost jucător la FC Hermannstadt în Liga 1 în returul sezonului 2020-2021, s-a transferat la Adana Demirspor, echipa unde activează celebrul Mario Balotelli și care este antrenată de Vincenzo Montella, ambii foști internaționali italieni, scrie sport.ro.

Este de fapt o revenire a lui Aosman la clubul turc (locul 9 în ultimul sezon), pentru care însă a mai evoluat doar în liga secundă.

Fotbalistul care deține și cetățenia germană a jucat 13 meciuri și a înscris un gol pentru FC Hermannstadt, după care s-a transferat vara trecută în Grecia, la Ionikos, unde a devenit cel mai bun pasator decisiv din Super League, cu 11 assist-uri, și a marcat 8 goluri.

Dorit și de Sheriff Tiraspol sau Legia Varșovia, Aosman a ales oferta de la Adana Demirspor și urmează să ajungă în cantonamentul echipei lui Montella și Balotelli, conform Fotomac.

Anul trecut, el a fost om de bază în naționala Siriei, jucând titular în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar alături de un alt fotbalist trecut prin Liga 1, Mahmoud Al-Mawas (ex-FC Botoșani).

Aosman, ”decar” sau extremă care poate juca însă și ca vârf împins, a ieșit în evidență prin fizicul mai degrabă ciudat pentru un fotbalist care evoluează în ofensivă.

Vezi şi

Mâzga marină a ajuns din Turcia în Grecia. Riscuri: Poate atrage virusuri şi bacterii, inclusiv E. coli – FOTO

Mâzga apoasă care a acoperit recent zone importante din Marea Marmara, în largul oraşului Istanbul, …

loading...