Dansul cu care Andra și fiica ei, Eva, au strâns peste un milion de vizualizări pe TikTok în doar câteva ore – VIDEO

Eva şi David Măruţă fac deliciul publicului atunci când apar pe reţelele sociale. Carismatici, inventivi şi talentaţi, copiii Andrei şi ai lui Cătălin Măruţă reuşesc să strângă rapid mii de reacţii.

De data aceasta, Eva a venit cu un moment artistic deosebit alături de mama ei. maie xact, un dans sincron, pe care ambele îl execută ireproşabil. Fanii au fost de-a dreptul încântați. 1,2 milioane de vizualizări a strâns clipul clipul pe TikTok în numai 12 ore de la postare, scrie RTV.

Andra a vorbit în repetate rânduri despre faptul că fiica ei iubește muzica. Artista a spus, însă, că nu va face niciun fel de presiune asupra copiilor pentru a-şi urma o pasiune sau alta. Rămâne de văzut dacă Eva va urma o carieră în domeniul artistic, asemeni mamei ei, sau își va schimba opțiunile pe parcurs, așa cum fac majoritatea copiilor.

“Eva e foarte atrasă de muzică şi dans şi a înţeles că pentru a deveni bună trebuie să exerseze mult, să înveţe, să persevereze. Chiar este talentată, dar numai de ea depinde dacă va urma acest drum sau va porni pe altul. Copiii îşi schimbă adesea obiectivele. Noi nu punem presiune pe ei să facă un anumit lucru, ci doar vrem să se implice în activităţi, ca să afle cât de mult li se potriveşte”, a spus Andra despre fiica să într-un interviu pentru click.ro.

“Talentată și frumoasă, ca mami”, “Îți seamănă micuța mult”, “Eva este minunată ca mami” – sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

@andra Distracție la filmări 🙈❤️ @evamaruta ♬ оригинальный звук – Тот самый Вовка🥕

Dialog spumos între Eva Măruţă şi părinţii ei

Recent, Cătălin Măruță a suprins-o pe Andra alături de Eva Măruță, în timp ce vorbeau despre un inel pierdut. Andra povestea că nu-și mai găseste inelul e logodnă, dar Eva a venit cu soluţia: să-i dea Cătălin Măruță un nou inel de logodnă Andrei. În acest fel, ar putea fi de față și ea la „logodie”, așa cum a redenumit Eva momentul în care ar putea fi cerută de soție mama sa.

Citeste si Cum reușește Andra Măruță să își mențină silueta, după ce a slăbit: „Femeile nu mai sunt reduse la dimensiunile lor”

Cătălin Măruță: „Despre ce vorbiți, fetelor?”

Eva: „Mama și-a pierdut un inel”

Cătălin Măruță: „Ce inel?”

Andra: „Nu găsesc un inel și ea m-a întrebat dacă e inelul de logodie”

Eva: „Sau ăla de măritat?”

Andra: „Nu, ăsta e aici, altul nu-l găsesc”

Cătălin Măruță: „Îl căutăm, Eva, îl avem aici, în casă. Vezi, de asta trebuie să avem grijă întotdeauna unde le aranjăm”

Andra: „Unde le pune mami… Ar putea tati să-mi mai dea un inel de „logodie”. Să facem altă logodie”

Eva: „O să fiu și eu acolo”

Andra: „Da, de data asta și voi o să fiți”

Eva: „Oricum mai trebuie să refaceți o dată”

Cătălin Măruță: „Ce?”

Eva: „Logodia”

Cătălin: „De ce?”

Eva: „Pentru că trebuie și eu să văd, pentru că și fiica ta trebuie să vă vadă”, a fost dialogul dintre ei.

Vezi şi

Ce i-a cerut Andra lui Cătălin Măruţă, după ce artista a pierdut inelul de logodnă

Ce i-a cerut Andra lui Cătălin Măruţă, după ce artista a pierdut inelul de logodnă. …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...