Foto: WireImage

Cine e noul iubit al lui Sharon Stone. Are cu 38 de ani mai puțin decât vedeta din „Basic Instinct”

La 63 de ani, Sharon Stone și-a tras un iubit care nu are nici jumătate din vârsta ei. Potrivit Page Six, citat de stirileprotv.ro, starul din “Basic Instict” se iubește cu rapperul RMR, care are doar 25 de ani.

Publicația scrie că Sharon Stone și RMR au fost văzuți tot mai des împreună prin Los Angeles.

Săptămâna trecută, cei doi ar fi fost văzuți la celebrul restaurant Delilah, din West Hollywood.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RMR (@whatrmr)

“Cu siguranță are o vară fierbinte! Stăteau împreună cu cineva din anturajul lui Drake. Se îmbrățișau și deschideau sticle de băutură. Au dansat și hip-hop. Chris Brown era și el acolo”, a declarat o sursă potrivit Page Six.

Aceeași sursă a declarată că artistul o respectă și crede despre ea că este incredibil de cool. “Se bucură unul de compania celuilalt și petrec mult timp împreună. Se distrează de minune”, a mai spus sursa.

RMR este născut în 1995, în Atlanta. El este cântăreț, rapper și compozitor. RMR este învăluit într-o aură de mister și asta pentru că nimeni nu știe cum arată și nici care este numele lui real.

Rapperul își protejează identitatea și apare în public sau în videoclipuri purtând pe cap o cagulă. Potrivit Page Six, actrița și rapperul sunt împreună de mai multe luni. Pe Instagram cei doi se urmăresc reciproc și își dau like-uri la postări.

loading...