A murit regizorul Robert Downey Sr. Mesajul fiului său, actorul Robert Downey Jr.

Cineastul Robert Downey Sr. a murit. Tatăl lui Robert Downey Jr. avea 85 de ani. „Noaptea trecută, tatăl meu a trecut în nefiinţă liniştit, în somn, după ani de suferinţă în care a îndurat efectele bolii Parkinson”, a anunţat pe Instagarm Robert Downey Jr., potrivit Mediafax.

Actorul Robert Downey Jr. a anunţat pe Instagram vestea morţii tatălui său, regizorul Robert Downey Sr. Acesta, în vârstă de 85 de ani, a decedat marţi.

„Odihneşte-te în pace, Bob D. Sr. 1936-2021 … Noaptea trecută, tatăl meu a trecut în nefiinţă liniştit, în somn, după ani de suferinţă în care a îndurat efectele bolii Parkinson … A fost un adevărat realizator de filme şi a rămas remarcabil de optimist pe tot parcursul vieţii … Potrivit calculelor făcute de mama mea vitregă, au avut un mariaj fericit vreme de puţin peste 20 de ani”, a scris Robert Downey Jr. pe Instagram. „Rosemary Rogers-Downey, eşti o sfântă. Trimitem alături de tine gândurile şi rugăciunile noastre.”

Robert Downey Sr., actor şi cineast, este cunoscut mai ales pentru producţiile „Putney Swope” şi „Greaser’s Palace”. A jucat, de asemenea, şi în „Boogie Nights”, „Magnolia” şi „To Live and Die in L.A.”

A avut doi copii: Robert Downey Jr şi o fiică pe nume Allyson. Downey Jr. a apărut în două filme regizate de tatăl său – „Pound” (1970), în copilărie, şi mai târziu în comedia „Too Much Sun” (1990).

Vezi şi

Ryan Reynolds deschide topul celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood în 2019

Actorul canadian Ryan Reynolds, cunoscut pentru rolul principal din seria de filme „Deadpool”, a devenit …

loading...