Foto: facebook.com/www.politiaromana.ro

Femeie bătută de un polițist din Arad pentru că nu ar fi purtat mască. S-a declanșat o anchetă

Este anchetă la Poliţia din Arad, după ce un poliţist ar fi bătut o femeie din localitatea Buteni, pentru că nu purta mască. Agentul e acuzat că ar fi lăsat femeia inconştientă pe stradă, iar aceasta a fost luată de o ambulanţă şi dusă la spitalul din Ineu, relatează Mediafax.

Poliţia Arad a transmis, miercuri seara, că, prin apel la 112, s-a anunţat că pe raza localităţii Buteni o femeie este agresată de poliţişti.

„La faţa locului a fost solicitat un echipaj SMURD, care a preluat o femeie de 50 de ani, aceasta fiind transportată la spitalul orăşenesc Ineu în vederea acordării de îngrijiri medicale”, transmite Poliţia Arad.

În prezent, se fac cercetări pentru a se stabili înteaga stare de fapt şi se audiază persoanele în cauză, urmând să fie luate măsurilor legale.

Până la această oră nu a fost depusă nicio plângere referitoare la agresiunea din Buteni.

Potrivit criticarad.ro, femeia din Buteni ar fi fost bătută şi lăsată inconştientă de un poliţist, pentru că nu purta mască pe stradă. După ce a primit îngrjiri medicale, femeia a plecat acasă pe propria răspundere, conform sursei citate.

 

Vezi şi

Poliţist înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Bucureşti. Atacul a fost transmis LIVE pe Facebook de agresor – VIDEO

Un bărbat a intrat în curtea unei secţii de Poliţie şi a atacat cu un …

loading...