Foto: captură video

Poliţist înjunghiat în curtea Secţiei 9 din Bucureşti. Atacul a fost transmis LIVE pe Facebook de agresor – VIDEO

Un bărbat a intrat în curtea unei secţii de Poliţie şi a atacat cu un cuţit un poliţist. Agentul a fost rănit la picior, dar a reuşit să-l imobilizeze pe agresor, relatează Mediafax.

Incidentul s-a produs în noaptea de joi spre vineri la Secţia 9 Poliţie din Bucureşti. Agresorul este un bărbat de 28 de ani, din judeţul Ilfov. El a intrat în curtea secţiei de Poliţie din Pantelimon, sector 2 şi, cu un cuţit, l-a atacat pe poliţistul ce executa controlul accesului în sediul subunităţii.

Poliţistul a fost rănit la un picior, dar cu sprijinul ofiţerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat. Ulterior, poliţistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.

Agresorul a fost reţinut de poliţiştii care au început cercetările într-un dosar penal de ultraj. Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reţinerea bărbatului de 28 de ani.

Atacatorul a filmat toată acţiunea, după ce a intrat LIVE pe Facebook şi a titrat „Poliţia moare stai să vedeţi”. (Imagini editate din care a fost eliminat limbajul licenţios!)

„Acesta este filmul unde colegul nostru din cadrul Secţiei 9 Poliţie Bucureşti a fost înjunghiat aseară în timp ce se afla în serviciu de către un cetăţean certat cu legea”, scriu poliţiştii din sindicat după ce au redifuzat postarea LIVE. Sindicaliştii de la Europol au revenit cu o declaraţie în urma atacului, spunând că ”asta înseamnă munca de poliţie, acestea sunt riscurile la care sunt supuşi poliţiştii care pleacă la serviciu şi nu ştiu dacă se mai întorc acasă la familie, acestea reprezintă imaginile din activitatea de zi cu zi a Poliţiei Române. Poate le vede şi domnul Cîţu!”.

Vezi şi

Dragoste mare pe plaja din Constanța. Un cuplu de polonezi, prins în timpul actului

Un cuplu de polonezi a fost prins, marţi, că întreţinea relaţii sexuale pe plajă, în …

loading...