Horoscop
Horoscop

HOROSCOP 19 aprilie. Taurii au ocazia să facă schimbări în bine

Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur şi a Soarelui în semnul Taurului. Dacă cel dintâi va rămâne în această zodie doar până pe 4 mai, cel din urmă o va tranzita până pe 20 mai. În ambele cazuri, însă, zodiile de Pământ (Fecioară, Capricorn) şi Taurii mai ales înţeleg să se pună pe primul loc.

HOROSCOP 19 aprilie. Berbec
Soarele şi Mercur intră astăzi în casa banilor şi a bunurilor din horoscoptul tău general, ceea ce face să se pună accentul mai mult decât pân-acum pe sectorul financiar. Vestea bună este că îţi parvin informaţii despre oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, că te stabilizezi din punct de vedere economic. Progresele pe care le vei face la acest capitol în următoarele săptămâni nu vor fi fulminante, dar te îndrepţi cu paşi mici şi siguri către nivelul de bunăstare de care ai nevoie. Iar lipsurile resimţite vor fi cu siguranţă mai mici acum.

HOROSCOP 19 aprilie. Taur
Soarele şi Mercur progresează azi în semnul naşterii tale, ceea ce, pe de-o parte, deschide sezonul aniversării tale, dar îţi şi oferă oportunitatea să schimbi ceva în bine la tine, să te apropii mai mult de adevăratul tău potenţial. Aşadar, cu ocazia zilei tale de naştere, formulează-ţi nişte rezoluţii pe care să le îndeplineşti până anul viitor. Între timp, te vei bucura de mai multă carismă, de o mai mare trecere pe plan social. În felul acesta, s-ar putea să cunoşti oameni prin care apar tot felul de oportunităţi în viaţa ta. Apar, prin urmare, şanse să te faci cunoscut(ă).

HOROSCOP 19 aprilie. Gemeni
Soarele şi Mercur ajung astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că, în următoarea perioadă, ar fi indicat să lucrezi mai mult la tine şi mai ales la relaţia pe care o ai cu trecutul, cu situaţii şi persoane care-ţi controlează încă deciziile din prezent. Prin intermediul acestor doi aştri, înţelegi mai bine influenţa lor asupra ta şi ce poţi face pentru a procesa corect ceea ce se întâmplă. În felul acesta, s-ar putea să închizi, în sfârşit, nişte capitole care se cereau de multă vreme închise, care nu te lăsau să te concentrezi pe ziua de mâine.

HOROSCOP 19 aprilie. Rac
Soarele şi Mercur intră azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce te încurajează să le oferi mai mult din timpul, resursele şi energia ta. S-ar putea să faci mai multe progrese decât în ultima perioadă, ba chiar să atingi un obiectiv intermediar, care marchează faptul că eşti mai aproape ca oricând de reuşita finală. De sprijin s-ar putea să ai parte de la prieteni sau colaboratori, pe care i-ai cunoscut recent sau îi ştiai de mai multă vreme. S-ar putea să fie vorba de un ajutor financiar sau de sfaturi.

HOROSCOP 19 aprilie. Leu
Soarele şi Mercur ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe sectorul profesional. S-ar putea ca, în săptămânile care urmează, să apară oportunităţi de a te face remarcat(ă), de a ieşi în evidenţă prin abilităţile şi experienţa ta de muncă. Ba mai mult, este posibil ca unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să facă progrese în privinţa ascensiunii lor profesionale, ba chiar să obţină un post mai bun între timp. Aşadar, se întrevede o perioadă foarte importantă pe acest plan, care poate aduce încununare eforturilor şi a resurselor direcţionate către acest plan de curând.

HOROSCOP 19 aprilie. Fecioară
Soarele şi Mercur intră amândouă în casa studiilor, călătoriilor, a relaţiei cu instituţiile statului, dar şi a filozofiei de viaţă. În cazul unor nativi(e), cele două pot aduce oportunităţi de a începe sau a relua cursuri, de a întreprinde delegaţii şi chiar ieşiri din ţară. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre nişte procese birocratice care prind viteză, care se mişcă mai bine decât până acum. Oricare ar fi situaţia în care te afli, este clar oricum că se fac progrese, că înveţi lucruri care te vor ajuta pe viitor, când te întâlneşti cu situaţii asemănătoare.

HOROSCOP 19 aprilie. Balanţă
Soarele şi Mercur ajung împreună în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, semn că multe din oportunităţile financiare ale acestei perioade s-ar putea să vină prin intermediul unor colaborări, al unor proiecte pe care le desfăşori cu partenerul de viaţă. Conlucraţi bine împreună, comunicaţi uşor şi nu apar neînţelegeri, semn că progresele nu se vor lăsa aşteptate. Pe de altă parte, s-ar putea să nu vină chiar atât de repede pe cât ţi-ai fi dorit. Nu încerca să forţezi lucrurile, căci vor apărea şi beneficiile cât de curând şi îţi vei amortiza investiţiile de timp şi energie.

HOROSCOP 19 aprilie. Scorpion
Cu Soarele şi Mercur în casa relaţiilor din horoscopul tău general, se pune accentul pe colaborări şi pe viaţa de cuplu. Este un prilej bun ca, în aceste săptămâni, să lucrezi mai mult la felul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, mai ales dacă aţi întâmpinat unele probleme din acest punct de vedere. De asemenea, se creează un context favorabil pentru noi parteneriate, dar şi relaţii sentimentale. Aşadar, dacă începi o colaborare în următoarele săptămâni sau cunoşti pe cineva, şansele sunt mari să fie ceva de durată, care-ţi va aduce multe satisfacţii.

HOROSCOP 19 aprilie. Săgetător
Soarele şi Mercur îşi fac astăzi apariţia în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să te gândeşti cum ţi-ai putea ajusta stilul de viaţă şi alimentaţie, dar şi cum anume ai putea încerca să îţi îmbunătăţeşti tehnicile de lucru. În felul acesta, vei avea mai mult timp pentru tine şi vei da dovadă de un randament mai bun la locul de muncă. În plus, cresc şansele să găseşti oportunităţi de muncă extraprofesional, care te ajută să te dezvolţi în alte direcţii, dar şi câştigi unele sume în plus pe lângă salariul de toate zilele.

HOROSCOP 19 aprilie. Capricorn
Soarele şi Mercur progresează azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, în următoarea perioadă, se pune accentul pe relaţia cu cei dragi. Un prim beneficiu al acestor tranzite este faptul că vă este mai uşor să comunicaţi eficient, că discuţiile voastre au substanţă şi se văd rezultate importante după ele. În plus, dispare şi sentimentul că nu se întâmplă lucruri în plan sentimental, că a intervenit plictiseala. Iar în cazul în care nu ai pe cineva momentan, s-ar putea să apară oportunităţi de flirt. Încearcă să te bucuri de ele fără aşteptări.

HOROSCOP 19 aprilie. Vărsător
Soarele şi Mercur intră azi în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să lucrezi mai mult la relaţiile cu cei dragi, în special cu membrii familiei de origine. Aşadar, dacă au existat tensiuni între voi în ultima perioadă sau chiar nu ai mai vorbit cu unii dintre ei în ultima vreme, tranzitul celor doi aştri te va ajuta să te reconectezi cu rudele apropiate, să începeţi un nou capitol pe un fundament mai solid. De asemenea, se pot relua nişte discuţii cu privire la unele proiecte în gospodărie pe care le-aţi amânat pe o perioadă nedeterminată.

HOROSCOP 19 aprilie. Peşti
Soarele şi Mercur ajung astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce îţi potenţează abilităţile de a interacţiona eficient cu cei din jurul tău, de a te face înţeles(asă) fără prea mari greutăţi. Se creează aşadar un context favorabil pentru negocieri, pentru semnarea de contracte, pentru reluarea, finalizarea şi începerea unor noi colaborări. În plus, s-ar putea să te reconectezi cu unii prieteni cu care nu ai menţinut un contact stabil. Aşadar, aşteaptă-te la e-mail-uri sau telefoane care te vor surprinde plăcut în săptămânile care urmează. Primeşti, de asemenea, şi nişte veşti pe care le aşteptai de mult.

Vezi și

Primul cuvânt pe care l-a spus Madonna după ce s-a trezit din comă

Madonna a fost internată de urgenţă în spital vara anului trecut din cauza unei infecţii …