Tehnovest, specialistul tău în instalații

Se spune că atunci când te apuci de construirea unei case trebuie să iei în calcul nu doar costul ridicării acesteia „la roșu”, ci și amenajărilor interioare și instalațiilor, care de multe ori ajung a jumătate din prețul construcției.

Bineînțeles că aceste aprecieri sunt relative, întrucât atunci când apelezi la un specialist adevărat costurile pot scădea simțitor, chiar dacă la prima vedere va trebui să plătești niște servicii în plus. Este și cazul Tehnovest, o companie specializată în instalații de toate tipurile, care îți pune la dispoziție absolut tot ce ai nevoie pentru instalația ta sanitară sau termică.

Toate acestea sunt acum mai ușor de accesat, prin intermediul unui site intuitiv și bine pus la punct, pe care cumpărăturile se fac la fel de ușor ca la orice magazin online.

În plus, clienții mai puțin inițiați au posibilitatea de a obține informații esențiale atât în privința produselor de pe site, cât mai ales despre pașii pe care trebuie să-i urmeze și piesele de care au nevoie în demararea unei construcții de instalații.

Instalații industriale profesionale

Tehnovest nu înseamnă însă doar piese și instalații de tip casnic, pe care să le folosești în construcții sau la reparațiile curente. Odată ce ai intrat pe site, vei vedea secțiuni bine puse la punct destinate instalațiilor de tip industrial.

Începând de la conectori și adaptoare de furtunuri, până la robineți pe 3 căi de la Tehnovest, distribuitoare, supape și amortizoare de zgomot, toate acestea pot fi găsite într-o gamă largă pe site.

Nu în ultimul rând, Tehnovest se adresează profesioniștilor în domeniu și antreprenorilor, care au astfel ocazia de a lucra cu un furnizor serios, cu produse de înaltă calitate și performanță. Din acest punct de vedere, dacă ai o afacere în domeniul vopsitoriilor, al curățătoriilor sau lucrezi la un service sau atelier mecanic, cu siguranță că vei avea nevoie de un pistol cu aer comprimat sau de un furtun spiralat care să suporte debite și presiuni mari.

Din acest punct de vedere, Tehnovest îți pune la dispoziție o gamă completă de pistoale și scule de mână, cu tot cu accesoriile necesare, aceasta însemnând tije, racorduri și furtunuri speciale, rezistente în timp și capabile să funcționeze la presiuni de ordin industrial.

Robineți de toate tipurile

Una dintre categoriile cu cea mai mare căutare o reprezintă cea dedicată robineților. Și la acest capitol, Tehnovest vine în întâmpinarea antreprenorilor și a meseriașilor în instalații cu o gamă completă de robineți de trecere din bronz, alamă sau inox, cu acționare prin rozetă, prin mâner sau de tip fluture.

Pentru a ușura munca în instalații și pentru racorduri sigure, ai acum la dispoziție robineti pe 3 cai de la Tehnovest, care suportă temperaturi înalte, de până la 120 de grade Celsius.

Construiți cu carcasă și bilă din alamă, acest tip de robinet este pretabil lucrărilor în diferite domenii, având în vedere că suportă presiuni înalte pe toate cele trei căi, prin care poate trece apă, aer comprimat, dar și uleiuri sau combustibili, solvenți și chiar acizi slabi.

Descoperiți ofertele curente în site-ul Tehnovest.

Contact: office@tehnovest.ro

Punct de lucru: Str. Constantin cel Mare, Nr. 18, Timișoara

loading...