Moment penibil pentru preşedintele PSD Marcel Ciolacu: I-au ieşit banii din sacou în timpul conferinţei de presă – VIDEO

O sumă importantă de bani i-a căzut din buzunar preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, joi, în timp ce încerca, într-o conferinţă de presă, să răspundă unei întrebări referitoare la vânzarea terenurilor agricole din România către cetăţenii străini, relatează Mediafax.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, în conferinţa de presă organizată după discuţiile cu fermierii, despre proiectul de lege depus de Adrian Oros, privind vânzarea tereurilor agricole către cetăţeni străini.

Ciolacu a încercat să scoată un document din buzunarul hainei, moment în care o sumă importantă de bani a rămas la vedere, între haină şi cămaşă.

Preşedintele PSD nu a observat acest lucru decât foarte târziu, după ce a răspuns întrebării jurnalistului.

„În acea lege pe care doresc să o modifice (Adrian Oros şi Florin Cîţu – n.r.) ştiţi că la reşedinţă se impuneau nişte lucruri pentru a putea să cumperi teren. La reşedinţă, în România, PSD a trecut 5 ani. Domnul Oros solicită să fie scos. În Franţa este 12 ani. Să îmi răspundă domnul Oros cum el, ministru al Agriculturii, în Franţa sunt 12 ani pentru reşedinţă, în România zero ani, cu privire la istoricul fiscal, ca să cumperi teren, în România sunt 5 ani, în Germania sunt 10 ani”, a spus Marcel Ciolacu.

Abia la finalul răspunsului, preşedintele PSD a văzut suma de bani şi a reacţionat, împingându-i atent, înapoi în buzunar.

Vezi şi

Ciolacu sare la gâtul PNL: Orban şi Cîţu au folosit fondul de rezervă pentru mită electorală / Vom face plângeri penale!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a acuzat luni pe liderul PNL Ludovic Orban şi pe premierul …

loading...