Vremea în următoarele 4 săptămâni: Iarna e după colț, dar afară e cald

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru intervalul 16 noiembrie – 7 decembrie. Meteorologii anunţă în general temperaturi mai calde decât cele normale sau normale, relatează Mediafax.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 16 – 23 noiembrie
Valorile termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în toate regiunile, posibil uşor mai ridicate în nord-vest. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud-vestice şi la munte.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 23 – 30 noiembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie
Temperaturile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

METEO. Vremea în România – Săptămâna 7 – 14 decembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Vezi şi

Prognoza METEO pe două săptămâni: Vine frigul, zile reci şi nopți cu ger

Meteorologii anunță că temperaturile scad în următoarele două săptămâni. Sfârşitul toamnei va fi dominat de …

loading...