Vine frigul, temperaturile scad sub zero grade. Cum va fi VREMEA până de Crăciun

Meteorologii anunţă pentru următoarele două săptămâni temperaturi sub normalul perioadei, cu precipitaţii insuficiente, potrivit Mediafax. După răcirea semnificativă a vremii, urmează două săptămâni de temperaturi peste normalul perioadei.

METEO. Săptămâna 23 – 30 noiembrie

Cu excepţia regiunilor nord-estice, unde temperatura medie a aerului va fi apropiată de cea normală pentru această perioadă, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice pentru acest interval, cu o abatere termică negativă uşor mai accentuată în extremitatea de vest a ţării. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zonele montane.

METEO. Săptămâna 30 noiembrie – 7 decembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi uşor mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare, la nivelul întregii ţări.

METEO. Săptămâna 7 – 14 decembrie

Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval se va situa în general în jurul celui normal pentru această săptămână, la nivelul întregii ţări.

METEO. Săptămâna 14 – 21 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice acestei perioade, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

Vezi şi

Vremea în următoarele 4 săptămâni: Iarna e după colț, dar afară e cald

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a realizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, respectiv pentru …

loading...