Foto: playtech.ro

Ce se întâmplă cu Liviu Dragnea în Puşcărie? „Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece”

Starea de sănătate a lui Liviu Dragnea se deteriorează pe zi ce trece, iar hotărârile judecătoreşti definitive nu se aplică în cazul său, acuză fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu. „E un bărbat puternic, care şi-a impus să reziste la toate mizeriile şi abuzurile la care este supus”, spune colegul său de partid.

„Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucătoresti, definitive şi irevocabile, nu se aplică în cazul său! Se mimează că ar avea drepturile unui om obişnuit, dar nu este aşa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestă! E un bărbat puternic, care şi-a impus să reziste la toate mizeriile şi abuzurile la care este supus! Ştie că încă le este frică de el şi de cei mulţi care îl susţin”, scrie pe Facebook Codrin Ştefănescu, potrivit Mediafax.

Fostul secretar general al PSD apreciază că „sunt foarte mulţi cei ce-l susţin şi îl asteaptă (pe Liviu Dragnea – n.r.) să se întoarcă acasă”.

„Le este teamă celor de la putere, tremură cei din actuala conducere securistoidă a PSD! Se feresc să-i rosteascā numele cei ce l-au trădat şi abandonat, ca să le fie bine! Şi nu le este nici lor! Ca să ştiţi care este situaţia reală”, conchide Ştefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

 

Vezi şi

Ce spun Dâncu şi Ciolacu despre numele surpriză de pe listele PSD, dar şi despre absenţele „de marcă”

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, afirmă că nu este nicio problemă ca avocata Laura Vicol să …

loading...