Foto: AP Photo/Sergei Grit

IMAGINI DRAMATICE: Un protestar din Belarus scapă ca prin minune de poliţie după ce sare într-un Logan la semafor – VIDEO

Un videoclip cu un şofer de taxi din Belarus care a ajutat un bărbat să scape de poliţia în timpul protestelor împotriva liderului Alexander Lukashenko a ajuns viral pe reţele sociale. Videoclipul de 16 secunde, filmat de un reporter Euroradio.fm, prezintă o urmărire şi o evadare ca în filme ce s-a desfăşurat într-o zonă rezidenţială din Minsk miercuri seara, în timpul protestelor împotriva a ceea ce oamenii spun că este inaugurarea nelegitimă a mandatului lui Lukaşenko, relatează Mediafax.

Videoclipul arată un tânăr urmărit de poliţişti, care reuşeşte în ultima clipă să sară într-un taxi.

Şoferul de taxi conducea un Renault – Logan aflat în coloană la un semafor. În momentul în care tânărul urcă în maşină şoferul plecă grăbit făcând mai multe manevre spectaculoase pentru a scăpa de urmăritori.

Poliţia din Belarus a reţinut miercuri 364 de persoane la protestele anti-guvernamentale, potrivit ministerului de interne al ţării. Protestatarii îl acuză pe Lukaşenko, care conduce ţara de 26 de ani, de trucarea alegerilor prezidenţiale din 9 august, acuzaţie pe care acesta o neagă.

Lukaşenko, în vârstă de 66 de ani, a depus jurământul pentru un nou mandat într-o ceremonie rapidă şi ferită de ochii lumii.

Vezi şi

Dragoste mare pe plaja din Constanța. Un cuplu de polonezi, prins în timpul actului

Un cuplu de polonezi a fost prins, marţi, că întreţinea relaţii sexuale pe plajă, în …

loading...