Cum arată a treia generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway. Imagini spectaculoase cu noile modele Dacia

Dacia a dezvăluit azi a treia generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway. Noile mașini românești vor fi complet noi și bazate pe o platformă modulară a Renault. Noile Logan și Sandero vor avea, în premieră, variante hibride, relatează Aleph News.

Dacia a publicat imaginile cu a treia generație de Logan, Sandero și Sandero Stepway.

Au fost aduse modificări ale design-ului, de la caroserie și până la sistemul de lumini. Compania nu a oferit deocamdată imagini din interiorul mașinilor.

Noile modele vor fi puse în vânzare pe 29 septembrie, a mai anunțat Dacia.

 

Dacia dezvăluie azi noile modele de Logan, Sandero și Sandero Stepway. Ai putea sta chiar mândru la volanul unei Dacii. Pentru că se anunță a fi începutul unei adevărate revoluții pentru firma românească.

Cele trei modele sunt complet noi și au puține lucruri în comun cu generațiile precedente. Sunt construite pe cea mai nouă platformă modulară a grupului Renault, folosită și de verii Renault Clio și Nissan Micra.

Asta înseamnă că mașinile românești vor avea tehnologie de ultimă oră. Vor exista inclusiv variante hibride, o premieră pentru Dacia. Luca de Meo, șeful grupului Renault, a anunțat deja că vrea să transforme brandul românesc într-unul cool.

Vezi şi

Un Logan explodează într-o benzinărie. N-a mai rămas nimic din maşină – VIDEO

Camerele de surpraveghere dintr-o benzinărie din Rusia au surprins un moment neobişnuit. O maşină, Logan, …

loading...