Netflix & chill / Cum să te uiţi simultan cu prietenii la filme şi seriale – VIDEO

  • Serviciul de streaming permite urmărirea aceluiaşi conţinut alături de prieteni
  • “Netflix Party” oferă şi opţiunea de a comenta în timp real
  • Netflix a suplimentat serverele alocate pentru opţiunea “Party”

Dacă eşti prizonier în propria casă în aceste zile şi ai un cont Netflix, atunci ai la dispoziţie o variantă de a socializa, dar să păstrezi în acelaşi timp distanţa. Opţiunea se numeşte “Netflix Party” şi chiar dacă are câţiva ani de când a fost lansată, în aceste zile e mai populară ca niciodată. Poţi să urmăreşti acelaşi conţinut alături de prieteni şi chiar să comentezi ce vezi în timp real.

“Netflix Party” e disponibil sub forma unei extensii pentru browserul Chrome şi a primit un update la începutul lunii martie. Cei de la Netlfix se aşteaptă să fie atât de folosită în timpul crizei coronavirusului încât a alocat şapte servere suplimentare pentru a face faţă utilizărilor, scrie Daily Mail.

Odată ce creezi o “Petrecere Netflix”, poţi să trimiţi altora linkul de la show-ul pe care să îl urmăriţi împreună şi să îl şi comentaţi.

În timp ce majoritatea companiilor se confruntă cu pierderi în această perioadă, Netflix a înregistrat creşteri la bursă. Evident, serviciul de streaming e la mare căutare în aceste zile în care oamenii aflaţi în izolare trebuie să găsească ceva de făcut pentru a trece timpul.

Vezi şi

Deciziile luate de Netflix şi Disney în contextul epidemiei de coronavirus

Compania Disney a anunţat însă că va lansa filmul de animaţie „Regatul de Gheaţă 2/ …

loading...