Recordul lui Elvis Presley doborât de Justin Bieber – VIDEO

  • Cântăreţul canadian Justin Bieber a reuşit să doboare un record stabilit de legendarul Elvis Presley în top-urile din Statele Unite.
  • „Regele Rock’n’Roll” a stabilit acest record în urmă cu 59 de ani.
  • Bieber a devenit cel mai tânăr artist solo cu şapte albume pe locul 1, scrie The Guardian.

Bieber, în vârstă de 25 de ani, a făcut furori în topuri cu albumul său „Changes”, depăşindu-l pe „Regele Rock’n’Roll” Elvis Presley, acesta lansându-şi al şaptelea album în 1961, pe când avea 26 de ani, relatează Mediafax.

Canadianul a urcat în topuri pentru prima oară în 2012, atunci când avea doar 16 ani, cu albumul de debut „My World 2.0”. Următoarele albume au atins şi ele locul 1 în topurile din SUA.

Totodată, Bieber este clasat pe locul 1 în topurile săptămânii la genurile R&B şi country. În Marea Britanie, canadianul a fost pe primul loc de două ori, o dată cu „Changes” şi o dată cu „Believe”, albumul lansat în 2012. Totuşi, şapte single-uri semnate de Bieber au urcat pe primul loc în topurile britanice.

Trecând la un sunet R&B mai relaxat, albumul „Changes” vine după o lungă perioadă de reflecţie, timp în care Bieber s-a căsătorit şi a vorbit public despre consumul de droguri. Albumul a primit recenzii mixte, Alexis Petridis de la The Guardian numindu-l „supus şi modest, acestea fiind calităţi destul de curioase pentru muzica pop a zilelor noastre”.

Vezi şi

Doctorul Rafila a explicat numărul record de cazuri de miercuri: „Să nu ne panicăm. Nu începutul școlii este de vină”

România are azi un record negativ de cazuri COVID-19: 1.713 în ultimele 24 de ore, …

loading...