Accident în lanț cu 200 de maşini și doi morți, pe un drum de mare viteză în apropiere de Montreal – VIDEO

  • Cauza accidentului a fost vizibilitatea redusă la zero.
  • Doi oamnei au murit şi aproape 70 au fost răniţi..
  • Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru.

Aproximativ 200 de autovehicule au fost implicate într-un accident uriaş în apropiere de Montreal, în urma carambolului, doi oameni au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Cauza accidentuui a fost vizibilitatea redusă la zero, scrie presa canadiană, citată de Mediafax.

Accidentul a avut loc în apropiere de Montreal, pe autostrada 15. Doi oamnei au murit şi aproape 70 au fost răniţi. Vehiculele tamponate, printre care şi un autobuz şcolar, s-au întins pe o lungime de un kilometru.

Maşinile au fost aruncate unele peste altele, iar multe dintre ele s-au transformat într-o grămadă de fier vechi. Scena a fost descrisă drept apocaliptică de echipajele de intervenţie.

„Am intervenit la scena multor accidente, dar acesta este unul chiar mare. (…) Din fericire, am avut sprijinul echipelor din oraşele din jur, care au venit cu echipamente de descarcerare. Am avut nevoie de multe asemenea echipamente”, a afirmat pompierul-şef al operaţiunii, Marc Andre Breton, citat de presa canadiană.

Conform primelor informaţii, de vină a fost vizibilitatea redusă practic la zero.

Vezi și

Ucraina nu a lansat un atac cu drone asupra Transnistriei, anunță Chișinăul: „E o tentativă de a provoca frică şi panică” – VIDEO

Autorităţile de la Chişinău neagă informaţia că asupra Tiraspolului ar fi fost lansat duminică un …