Michael Bloomberg | Foto: Stephen Maturen/Getty Images

Michael Bloomberg pune la bătaie 1 miliard de dolari ca democraţii să-l învingă pe Trump

Michael Bloomberg a declarat sâmbătă că este dispus să cheltuie un miliard de dolari pentru a-l înfrânge pe Donald Trump, relatează New York Times, preluat de Mediafax.

Miliardarul american, Michael Bloomberg, se luptă pentru a fi candidatul Partidului Democrat la următoarele alegeri prezidenţiale din SUA, dar nu exclude să pună la bătaie o sumă uriaşă chiar dacă democraţii vor nominaliza un candidat cu care are divergenţe de opinie precum Bernie Sanders sau Elizabeth Warren.

Într-un interviu pentru The New York Times, Michael Bloomberg nu a exclus posibilitatea de a cheltui 1 miliard de dolari din averea personală în cursa prezidenţială din 2020, chiar dacă nu câştigă nominalizarea din partea Partidului Democrat.

Miliardarul a declarat că îşi va mobiliza operaţiunile politice, bine finanţate, în spatele candidatului democrat chiar dacă acesta va fi Bernie Sanders sau Elizabeth Warren, democraţi cu care are diferenţe politice.

Întrebat de The New York Times dacă e dispus să cheltuie 1 miliard de dolari pentru a-l înfrânge pe Trump, Michael Bloomberg a spus da. Apoi a revenit subliniind că speră că nu se va ajunge la acea sumă dar că-i va sprijini pe Joe Biden, Bernie Sanders, Elizabeth Warren, Tom Steyer sau oricine câştigă cursa în Partidul Democrat.

„Îi prefer pe ei în locul lui Donald Trump şi voi încerca să-i ajut” a spus Bloomberg. Totodată miliardarul a glumit spunând că Sanders şi Warren care l-au criticat că vrea să-şi „cumpere” nominalizarea în interiorul partidului, s-ar putea să nu-i vrea banii.

Vezi şi

Acord comercial „istoric” între Statele Unite şi China

Preşedintele SUA, Donald Trump, a salutat, miercuri, un Acord comercial „istoric” între Statele Unite şi …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...