Hassan Nasrallah, liderul Hezbollah / Foto: captură video

Liderul Hezbollah: „Toate bazele americane” reprezintă o ţintă / Donald Trump „şi-a minţit poporul” – VIDEO

Atacurile recente ale Iranului asupra forţelor americane de la baza militară Al-Asad „înseamnă că toate bazele americane sunt o ţintă”, a declarat, duminică, liderul grupării Hezbollah, Hassan Nasrallah, în timpul unui discurs televizat, arată CNN, preluat de Mediafax.

„Sunt sigur că consilierii lui Trump i-au spus că dacă atacă Iranul, noi vom ataca toate bazele americane din regiune… nu le pot proteja”, a mai spus Nasrallah.

Totodată, liderul grupării antrenată şi finanţată de Iran a afirmat că preşedintele Trump „şi-a minţit poporul” atunci când a anunţat că Iranul plănuia să atace Ambasadele SUA. „Soleimani nu plănuia să atace Ambasadele SUA”, a spus liderul.

Nasrallah a continuat, spunând că atacarea bazei Al-Asad a fost „o palmă, dar nu un răspuns” faţă de asasinarea generalului Qasem Soleimani, informează CNN.

Zeci de protestatari s-au strâns duminică în Iran pentru a doua zi consecutiv, scandând lozinci împotriva autorităţilor după ce armata iraniană a recunoscut că a doborât un avion de pasageri din greşeală.

Vezi şi

A început procesul istoric împotriva lui Donald Trump // Reacţia preşedintelui SUA

Judecătorul John Robert, preşedintele Curţii Supreme de Justiţie din SUA, a depus joi seară jurământul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

loading...