Fonduri nerambursabile de 44 mil. lei pentru Aeroportul Internaţional Cluj: O nouă cale de rulare şi echipamente de detecţia a explozibililor

Aeroportul Internațional Cluj a câştigat două proiecte importante din fonduri nerambursabile prin programul POIM, pentru „calea de rulare paralelă cu pista” și „echipamente de detecție explozibil standard 3 de tip CTX” .

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și directorul general al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, David Ciceo, au semnat vineri, 20 decembrie 2019, la București, contractele de finanțare pentru cele 2 proiecte.

Valoarea totală a investiției pentru calea de rulare paralelă cu pista este de 63,3 milioane de lei fără TVA, din care valoarea de aproximativ 28 milioane lei va fi suportată din fonduri nerambursabile.

Pentru proiectul privind achiziţionarea echipamentelor de detecție explozibil standard 3 de tip CTX, valoare totală a investiției este de 19,5 milioane de lei fără TVA, din care aproximativ 16 milioane lei vor fi acoperiţi din fonduri nerambursabile.

Valoarea totală a fondurilor nerambursabile aprobate pentru cele două proiecte este de aproximativ 44 milioane de lei.

Vezi şi

Focar de coronavirus la o fabrică de mobilă din judeţul Cluj. 17 angajaţi sunt pozitivi

Un focar de COVID-19 a fost depistat la o fabrică de mobilă din Gherla, până …

loading...