Ăsta da noroc! Au cumpărat o maşină cu 100 de dolari, Elon Musk le-a oferit pe ea 1 milion de dolari – VIDEO

Un cuplu din Statele Unite a primit o ofertă de 1 milion de dolari pentru o maşină celebră pe care o cumpăraseră cu ani în urmă la preţul de 100 de dolari. Faimosul autovehicul a apărut într-un film al seriei James Bond din 1977, relatează Mediafax.

În 1989, cuplul din Long Island, New York, a plătit doar de 100 de dolari pentru o maşină abandonată la un centru de depozitare. Tranzacţia a avut loc în cadrul unei licitaţii pe nevăzute, ceea ce înseamnă că nici vânzătorul, nici cumpărătorii nu ştiau ce se află în garajul respectiv. Cei doi au descoperit cu stupoare că deveniseră proprietarii unei maşini sport Lotus Esprit din 1976, care fusese folosită la filmările celebrei pelicule din seria James Bond, „Spionul care mă iubise”.

În film, faimoasa maşină se transformă în submarin şi lansează rachete sub apă, scenele fiind repere importante pentru cinematografia vremii.

Ani mai târziu, cei doi au primit o ofertă de la nimeni altul decât Elon Musk. Acesta le-a propus să îi vândă maşina pentru fabuloasa sumă de 1 milion de dolari. Proprietarii au acceptat.

Recent, Musk a scris pe Twitter că designul camionetei Cybertruck a fost influenţat de cel al Lotusului din „Spionul care mă iubise”.

Vezi şi

donald trump apartament new york106

Guvernatorul statului New York, după ce Donald Trump şi-a mutat domiciliul în Florida: „Drum bun şi cale bătută”

Donald Trump a anunţat că va face din proprietatea sa din Palm Beach, Florida, reşedinţa …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.