Foto: Hepta/mediafax.ro

Joe Biden, mesaj războinic pentru Trump: „Nu plec nicăieri. Nu mă vei distruge”

Joe Biden, candidatul democrat la preşedinţia SUA, i-a asigurat pe susţinătorii săi miercuri seară că mesajul său către preşedintele Donald Trump este „Nu plec nicăieri. Nu mă vei distruge”, întrucât şi-a impus să reziste în faţa atacurilor fără fundament ale lui Trump, potrivit Associated Press, citat de Mediafax.

Fostul vicepreşedinte a declarat în timpul unui discurs de 20 de minute la un miting că nu este surprins că Trump a cerut ajutor unui guvern străin pentru a-l învinge. Efortul lui Trump de a face presiuni asupra Ucrainei pentru investigarea lui Biden şi a fiului acestuia pentru corupţie a dus la deschiderea unei anchete împotriva sa.

„Permiteţi-mi să clarific ceva pentru Trump şi pentru călăii săi şi pentru interesele speciale din spatele atacurilor sale împotriva mea. Nu mă duc nicaieri. Nu mă vei distruge. Şi nu o să-mi distrugi familia. Nu-mi pasă câţi bani cheltuiţi sau cât de murdare sunt atacurile”, a spus Biden, care conduce în majoritatea sondajelor de opinie dintre cei 19 democraţi care caută nominalizarea partidului pentru a se confrunta cu Trump în alegerile de anul viitor.

„Nu este vorba despre farsele lui Donald Trump. Este vorba despre ceea ce l-a adus pe Donald Trump şi naţiunea, în acest moment crunt al istoriei noastre – şi la alegerea cu care ne vom confrunta în 2020. Ceea ce ne-a adus aici este pur şi simplu acest lucru: abuzul de putere.”, a afirmat acesta înainte de o apariţie de campanie în Reno, Nevada, miercuri seară.

Vezi şi

Ultimul lider sovietic avertizează în legătură cu arsenalul nucleare al SUA şi Rusia: Există tendinţe periculoase!

Mihail Gorbaciov, ultimul lider al Uniunii Sovietice, a declarat vineri că lumea se îndreaptă spre …