Zoe Kravitz | Foto: Getty Images

Cum arată Zoë Kravitz, noua Catwoman în următorul „Batman” – FOTO

Actriţa americană Zoë Kravitz o va juca pe Catwoman în următorul „Batman”, alături de Robert Pattinson în rolul justiţiarului mascat, a declarat pentru AFP un responsabil Warner Bros, citat de Agerpres.

Kravitz, pe afişul unuia unul dintre cele mai importante seriale HBO, „Big Little Lies”, o va întruchipa pe super-eroină, prezentată de DC Comics atât ca adversară cât şi ca parteneră de flirt a lui Batman.

Zoe Kravitz | Foto: PA Wire

Anterior, Michelle Pfeiffer, Halle Berry şi Anne Hathaway au dat viaţă personajului Catwoman, pe numele său real, Selina Kyle.

Filmul „The Batman”, a cărui lansare este aşteptată pentru 2021, va fi regizat de Matt Reeves („War for the Planet of the Ape”).

În animaţia „The Lego Batman Movie”, Zoë Kravitz şi-a împrumutat deja vocea personajului „Catwoman”.

Actriţa, fiica cântăreţului Lenny Kravitz, figurează şi pe afişul trilogiei post-apocaliptice „Divergent”, alături de Shailene Woodley, pe care o regăsim şi în „Big Little Lies”.

Zoe Kravitz | Foto: Shutterstock via hollywoodlife.com

Anunţul vine în plin succes comercial al superproducţiei „Joker”, dedicată rivalului de moarte al lui Batman din Gotham City, care domină de două săptămâni box office-ul nord-american.

Starul din „Twilight” Robert Pattinson, a fost anunţat în rolul lui Batman – pe numele real Bruce Wayne – mai devreme în acest an.

Vezi şi

Matrix revine cu al patrulea film din serie. Keanu Reeves, în rolul lui Neo

După 20 de ani de la debutul său în rolul Neo în primul lungmetraj „Matrix”, …