Copiii, în vizită la Aeroportul Cluj. Dulciurile, jocurile, dresajul canin şi un elicopter militar au adus zâmbetul pe faţa celor mici

Copiii aflaţi în grija “Complexului de Servicii destinat Protecției Copilului” au fost participat, luni, invitați, la un tur de vizitare a Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj .

Cei mici au fost întâmpinați de către directorul general David Ciceo. Copiii au primit dulciuri și jocuri specifice vârstei lor, au vizitat aeroportul, au luat apoi prânzul, s-au bucurat de demonstrația de dresaj canin efectuată de Poliția de Frontieră și au putut vedea de aproape un elicopter militar al Bazei Aeriene 71 din Câmpia Turzii.

Acțiunea caritabilă a fost sprijinită de compania Lagardère Travel Retail, care le-a oferit celor mici jocuri și cărți, de Food Family Service, care le-a servit prânzul, de Baza Aeriene 71 din Câmpia Turzii, prin punerea la dispoziție a unui elicopter, dar și de Poliția de Frontieră, care a organizat demonstraţia de dresaj canin.

Vezi şi

Accident simulat pe Aeroportul Cluj: o aeronavă s-a rupt în două la aterizare

Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a organizat astăzi un exercițiu de antrenament pentru verificarea aplicabilității …