Rihanna | Foto: bustle.com

Colecţia de lenjerie a cântăreţei Rihanna a făcut furori la Săptămâna Modei de la New York – FOTO, VIDEO

Rihanna | Foto: popsugar.com

Cântăreaţa şi creatoarea de modă Rihanna a profitat marţi de vizibilitatea Săptămânii Modei de la New York pentru a face din prezentarea colecţiei sale un eveniment mondial, acaparând întreaga atenţie a lumii modei newyorkeze, relatează AFP, citat de Mediafax.

Artista din Barbados şi-a demonstrat deja anul acesta apetitul faţă de creaţiile vestimentare, dar şi simţul afacerii prin lansarea firmei sale Fenty, sub egida grupului LVMH.

Rihanna nu a renunţat însă, nici pe departe, la marca sa independentă de lenjerie Savage, a cărei primă prezentare a avut loc anul trecut în marginea desfăşurării Săptămânii Modei de la New York 2018.

Căutând vizibilitate şi profitând de anularea showului de anul viitor al casei Victoria’s Secret, ‘RiRi’ a organizat un spectacol grandios, filmat pentru platforma Amazon şi care va fi difuzat în exclusivitate la 20 septembrie.

Dând dovadă de abilitate, Rihanna a profitat şi de criticile adresate firmei Victoria’s Secret, acuzată de obsesia sa faţă de manechinele prea slabe şi vizând un public redus.

Afişând rotunjimi îndrăzneţe şi ondulaţii frenetice, firma Savage a adus un aer proaspăt sectorului şi a pozat într-un punct de reper legitim al lenjeriei actuale.

Halsey (stânga), Vanessa Hudgens (centru), Bella Hadid (dreapta) | Foto: Getty Images, Erik Pendzich/REX via nypost.com

Cu accente de revistă burlescă şi concert monumental, Rihanna a adus pe podium trupa de rap Migos şi pe cântăreaţa Halsey, printre alţi artişti, alături de top-modelele Gigi Hadid, Cara Delevingne şi Bella Hadid.

Dominat mediatic, restul podiumului Săptămânii Modei de la New York a încetat marţi să mai existe, umbrit de aşa numita ‘Bad Gal Riri’, sau RiRi, cum se prezintă pe Instagram.

Vezi și

Gina Pistol a vorbit despre copilărie și divorțul părinților

Gina Pistol, declarații greu de crezut. Probabil că mulți se întreabă cine sunt părinții Ginei …