David Beckham, victima unei farse. Reacţia sportivului – VIDEO

Faimosul fotbalist englez David Beckham a fost de-a dreptul şocat după ce a primit o statuie de la James Corden, gazda emisiunii The Late Late Show, transmite news.com.au, citat de Mediafax.

Sculptura arăta la fel de înfricoşătoare ca bustul faimos al superstarului portughez Cristiano Ronaldo, care a fost dezvăluită la aeroportul din Madeiro cu câţiva ani în urmă.

Cu toate acestea, reacţia lui Beckham a fost mai mult decât se aştepta Corden. Singurul lucru mai mare decât bărbia sculpturii era spatele său.

Un sculptor fals i-a spus fotbalistului şi invitaţilor că „a mai făcut statui pentru unii dintre cei mai faimoşi sportivi din lume, dar nimeni nu se compară cu David Beckham”.

Fotbalistul i-a mulţumit, în timp ce încerca cu disperare să-şi ascundă şocul şi dezamăgirea atunci când statuia ciudată a fost dezvăluită. Beckham a ţinut cu disperare un zâmbet fals pe faţă, iar eventual şi-a amintit să aplaude politicos.

Vizibil afectat de situaţie, Beckham i-a spus sculptorului că „diferă uşor” de felul cum arată el de fapt.

Vezi şi

Prima dată Cristiano Ronaldo cu Coca-Cola, acum Paul Pogba cu Heineken. Ce problemă au fotbaliștii cu sponsorii EURO 2020 – VIDEO

Paul Pogba a devenit cea mai recentă vedetă care a intrat într-un conflict cu un …

loading...