Cum arată Tesla Y, noul SUV electric al lui Elon Musk – VIDEO

Elon Musk a dezvăluit noul model Tesla SUV, de mărime medie, numit Model Y, relatează CNN, preluat de Mediafax.

Cel mai accesibil Model Y de la Tesla va avea un preţ de bază începând de la 39.000 de dolari, dar clienţii vor fi nevoiţi să aştepte până în 2021 pentru a cumpăra unul dintre SUV-uri. Compania Tesla va începe şi vânzarea versiunilor mai scumpe ale Modelului Y, preţurile acestora începând de la 47.000 de de dolari.

De asemenea, vor fi taxe suplimentare pentru sistemul de autopilot al autoturismelor, precum şi scaune suplimentare sau alte culori în afară de negru. Un acoperiş panoramic din sticlă va fi o caracteristică standard al tuturor modelelor.

Elon Musk a declarat entuziasmat pe scenă că se aşteaptă ca Tesla să vândă mai multe modele Y decât modelele 3 sau X combinate. Producţia SUV-urilor va începe anul viitor.

Cu toate acestea, multe întrebări râmân fără răspuns despre noul model Y. Nu se ştie deocamdată unde vor fi produse şi cât de repede se vor fabrica noile modele. Compania a declarat iniţial că noul autoturism va fi produs la fabrica Gicafactory din Nevada, Statele Unite.

Vezi şi

Doi dintre cei mai bogaţi oameni ai planetei sunt „la cuţite”. Elon Musk cere desfiinţarea companiei Amazon. Cum a reacţionat Jeff Bezos

Directorul executiv al Tesla, Elon Musk, a postat joi pe Twitter un mesaj prin care …

loading...