Justin Bieber, detronat. Ozuna a doborât recordul de clipuri cu peste 1 milion de vizualizări pe YouTube – VIDEO

Cântăreţul portorican Ozuna a devenit primul muzician care reuşeşte să aibă cel puţin şapte videoclipuri muzicale având fiecare peste 1.000.000 de vizualizări pe YouTube, ca artist solo sau într-o colaborare, depăşindu-l astfel pe Justin Bieber, potrivit EFE, preluat de Agerpres.

Ozuna a depăşit recordul lui Bieber cu videoclipul ‘Taki Taki’, de DJ Snake, în care cântă alături de Selena Gómez şi Cardi B, a informat platforma digitală într-un comunicat de presă.

Astfel Ozuna devine lider al prestigiosului ‘Billion Views Club’ al YouTube.

Şi mai impresionant este faptul că atunci când Ozuna şi-a lansat primul album ‘Aura’, la sfârşitul anului 2017, patru videoclipuri muzicale ale lui Bieber depăşiseră deja un milion de vizualizări pe YouTube.

Celelalte şase clipuri muzicale în care apare Ozuna sunt ‘Criminal’, alături de Natti Natasha; remixul ‘Te boté’, alături de Nicky Jam, Bad Bunny, Casper, Nio García şi Darell; remixul ‘El farsante’ împreună cu Romeo Santos; ‘Ahora dice’, cu J. Balvin şi Arcángel; ‘Escápate Conmigo’, alături de Wisin, şi ‘Se Preparó’.

Ozuna a fost de asemenea cel mai vizualizat artist pe YouTube, în 2018, indiferent de genul muzical sau de limbă.

Portoricanul a colaborat cu o varietate de artişti şi este exponentul actualei tendinţe, numită ‘reverse crossover’, în care vedete precum Akon, Cardi B, Selena Gómez sau Post Malone, printre alţii, cântă în limba spaniolă.

Canalul lui Ozuna pe YouTube are peste 22 de milioane de abonaţi; artistul are de asemenea 13 milioane de followeri pe Instagram şi 4,2 milioane pe Facebook.

Vezi şi

Theresa May şi-a anunţat în lacrimi demisia: „Regret foarte mult că nu am reuşit să realizez Brexit”

Theresa May a anunţat, vineri dimineaţă, că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului …