Apropiaţii lui Macron „visează” la moartea soţiei lui, Brigitte, mai bătrână cu 24 de ani

Consilieri şi apropiaţi ai lui Emmanuel Macron îşi doresc ca soţia lui, Brigitte, să moară, pentru ca preşedintele francez să joace rolul de văduv îndurerat, potrivit cărţii „Madame la presidente”, scrisă de două jurnaliste franceze, relatează Mediafax.

Lucrarea o descrie pe soţia preşedintelui francez ca fiind o femeie manipulativă, care l-a presat pe soţul ei mai tânăr să devină şef al statului. Brigitte Macron, în vârstă de 65 de ani, nu este bine văzută de apropiaţii preşedintelui în vârstă de doar 41 de ani.

„Visează că ea moare”, a declarat o sursă apropiată cuplului pentru autoarele Ava Djamshidi şi Nathalie Schuck, care sunt colaboratoare ale publicaţiei Le Parisien. Potrivit unor consilieri, Macron ar avea mai mult succes dacă ar fi singur.

„Pentru ei, văduvul care suferă ar fi ceva minunat. Ei (n.e. – consilierii) sunt îndrăgostiţi de Macron. Noaptea, visează că o fac [pe Brigitte] să dispară”, a mai declarat sursa.

Autoarele îi numesc pe „locotenenţii” tineri ai lui Macron „mormoni”. Unul dintre ei este Ismael Emelien, în vârstă de 31 de ani. Acesta este co-fondatorul mişcării „En Marche!”, care l-a ajutat pe Macron să devină preşedinte. Un alt „mormon” este Stephane Sejourne, în vârstă de 33 de ani, fostul director de campanie al preşedintelui.

Cartea „Madame la presidente” este publicată de editura Plon şi apare într-o perioadă dificilă pentru Macron, când popularitatea preşedintelui a scăzut pe fondul protestelor masive care au avut loc în Franţa.

Vezi şi

Fost premier, condamnat la cinci ani de închisoare pentru deturnare de fonduri

Fostul premier francez Francois Fillon a fost condamnat luni la cinci ani de închisoare, dintre …

loading...