Robert Mueller
Robert Mueller | Photo By Tom Williams/CQ Roll Call

Oficial american: Ancheta procurorului special Mueller este „aproape să fie încheiată”

Ancheta procurorului special Robert Mueller privind ingerinţele ruse în alegerile prezidenţiale americane din anul 2016 este aproape de încheiere, a declarat luni Matthew Whitaker, procuror general interimar al SUA, citat de Euronews, relatează Mediafax.

„Am fost informat în întregime privind investigaţia şi aştept cu interes ca Mueller să prezinte raportul final”, a declarat Whitaker în cadrul unei conferinţe de presă.„Consider că investigaţia este aproape de încheiere şi sper că vom primi raportul lui Mueller cât de curând posibil”, a adăugat procurorul.

Comentariile lui Matthew Whitaker reprezintă prima dată când un oficial guvernamental apropiat investigaţiei confirmă public stadiul investigaţiei.

Administraţia de la Moscova a negat orice implicare în alegerile prezidenţiale din Statele Unite din 2016. De asemenea, preşedintele american Donald Trump a transmis în mai multe rânduri că nu este implicat în nicio afacere cu Rusia şi a catalogat investigaţia drept o „vânătoare de vrăjitoare”.

Vezi şi

Theresa May şi-a anunţat în lacrimi demisia: „Regret foarte mult că nu am reuşit să realizez Brexit”

Theresa May a anunţat, vineri dimineaţă, că va demisiona din funcţiile de lider al Partidului …