FOTO | Fiica lui Lenny Kravitz a pozat nud în revista Rollling Stone, la 30 de ani după mama sa

Zoe Kravitz, foto FeverMagazine.com

În 1988, actriţa Lisa Bonet, soţia de atunci a cântăreţului Lenny Kravitz, a pozat pentru coperta revistei Rolling Stone, o imagine care a făcut înconjurul lumii şi pe care, după 30 de ani, fiica sa, Zoe Kravitz, a dorit să o recreeze, pozând în aceeaşi ipostază pentru celebra revistă de muzică, relatează online ziarul spaniol La Vanguardia, citat de Agerpres.

Au trecut trei decenii de când Lisa Bonet a pozat într-o bluză albă, transparentă, care lăsa expusă privirilor goliciunea trupului său. Zoe Kravitz a dorit să-şi omagieze mama repetând scena, dar renunţând complet la bluză.

„Când mă gândesc la revista Rolling Stone, mereu îmi vine în minte acea imagine. O poză cu adevărat surprinzătoare şi frumoasă”, a mărturisit Zoe Kravitz în vârstă de 29 de ani.

Tânăra actriţă a declarat presei că, practic, este vorba de a doua sa apariţie pe copertă, având în vedere că atunci când mama sa a fost imortalizată, în urmă cu 30 de ani, era însărcinată cu ea.

Se pare că Lisa Bonet s-a lăsat fotografiată nud, însă revista a optat pentru publicarea unei poze în care o bluză albă îi acoperea bustul. Zoe Kravitz a mărturisit că mama sa a fost „puţin dezamăgită de faptul că i-au publicat imaginea folosind o bluză” pentru a-i acoperi goliciunea.

Este motivul pentru care actriţa a decis să refacă, trei decenii mai târziu, fotografia originală.

Nu a fost însă singura surpriză pe care tânăra actriţa le-a făcut-o fanilor. În interviul pe care l-a acordat revistei Rolling Stone, Zoe Kravitz a anunţat că se va căsători în curând cu actorul Karl Glsuman.

Vezi şi

Promisiunile Ursulei von der Leyen în fața Parlamentului European: acţiune climatică, egalitate de gen, taxarea giganţilor IT şi un nou pact pe migraţie – VIDEO

Ursula von der Leyen a promis marţi, în Parlamentul European, stabilirea unor obiective mai ambiţioase …