Ioan Rus dă de pământ cu partidul lui Dragnea: „După atâtea convulsii, scandaluri, crize, prăbușirea PSD este firească”

Ioan Rus, declaraţii dure la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea. Fostul vicepremier și ministru al Transporturilor și al Internelor critică modul în care PSD a organizat referendumul. „Și-au bătut joc de acest demers”, spune Rus, care susține că partidul a ajunz la 27-28% în sondaje.

„Este clar pentru oricine: Liviu Dragnea și PSD au organizat referendumul pentru familia tradițională – acum, nici asta nu mai recunoaște nimeni! – și l-au organizat într-atât de prost, încât și-au bătut joc de acest demers care a eșuat într-un mod lamentabil. Referendumul a fost foarte prost pregătit. Asta nu poate însemna nimic altceva decât că PSD nu mai este în stare să facă ceea ce își propune. Când îți fixezi o agendă importantă, îți faci niște calcule, niște analize serioase, lucrezi serios la mobilizare… PSD s-a chinuit, dar nu a reușit!”, a declarat fostul vicepremier din Guvernul Năstase.

„Povestea cu referendumul eșuat ne arată că, într-adevăr, PSD s-a prăbușit sub 30% în adevăratele sondaje – nu știu dacă la 27-28%, dar sigur se află sub 30%. Am auzit că asta susține și Adrian Țuțuianu – are dreptate. După atâtea convulsii, scandaluri, crize, prăbușirea PSD este firească. Să nu uităm că, de aproape doi ani, PSD girează formule guvernamentale din ce în ce mai slabe, mai bproaste – toate aceste erori și derapaje majore au spulberat imaginea și electoratul partidului. Este imposibil să îți stabilizezi sau să îți crești capitalul politic când comiți toate aceste enormități. Repet: PSD s-a prăbușit sub 30%”, a declarat Ioan Rus pentru PSnews.

Vezi şi

Ziua în care va cădea Guvernul Cîțu? Moţiunea PSD va fi votată în Parlament pe 5 octombrie

Birourile Permanente Reunite au decis că moţiunea USR PLUS nu va fi supusă încă la …

loading...