Acasă / Life & Style / Nu v-ați planificat încă vacanța? Iată câteva idei cu zbor din Cluj

Nu v-ați planificat încă vacanța? Iată câteva idei cu zbor din Cluj

Dacă încă nu ati avut încă timp de vacanță sau nu v-ați  hotărât unde să mergeţi în această vară, vă propunem noi câteva idei.

De pe Aeroportul Internațional Cluj puteți zbura spre mai bine de 10 destinații de vacanță. Cele mai multe zboruri sunt către Antalya și insulele grecești.

Anul acesta a fost reluate zborurile charter către Tunisia – Monastir. Această destinație a mai fost operată de pe aeroport şi în anii anteriori, demn de remarcat fiind faptul că primul zbor turistic charter de pe Aeroportul Internaţional Cluj a avut loc la data de 16 iunie 2004, când acelaşi operator aerian a deschis calea zborurilor de vacanţă prin operarea destinaţiei Monastir.

La mare căutare sunt și însoritele plaje din Palma de Mallorca. Pe lista celor mai căutate destinaţii de vacanță din Cluj se află și Malta, un loc pe care trebuie să il vizitezi măcar o data în viață.

Iată lista completă a zborurilor turistice de pe Aeroportul Internațional Cluj:

Zborurile charter de pe Aeroportul Cluj vor fi operate până în luna octombrie. Asadar încă mai aveți timp să vă planificați vacața ideală.

Vezi şi

Pălăria purtată de Harrison Ford în filmul Indiana Jones, vândută la licitaţie cu o sumă colosală

Aproape 400.000 de lire s-a plătit pentru pălăria purtată de Indiana Jones (Harrison Ford) care …