Tarom inaugurează în iunie cursa Iaşi-Cluj. Bilete de la 20 de euro şi bagaj gratuit la cală

Din 11 iunie, Tarom va începe operarea rutei Iaşi-Cluj-Iaşi. Zborul care va lega capitala Moldovei de Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” Cluj va fi operată cu 3 frecvenţe săptămânale, în zilele de luni, miercuri şi vineri, se arată într-un comunicat transmis de compania aeriană.

„Avem aşteptări mari, inclusiv de la această cursă. Ne adresăm unui pol de public consistent, compus din oameni de afaceri, studenţi, profesori universitari şi nu numai. Fiecare pasager poate avea certitudinea că în mai puţin de o oră şi jumătate va traversa România, în deplină siguranţă”, a precizat directorul general al Tarom, Werner-Wilhelm Wolff.

Compania aeriană precizează că pasagerii îşi pot face deja rezervări, la preţuri ce pornesc de la 20 de euro pe sens (cu toate taxele incluse) şi de la 40 de euro dus-întors cu toate taxele incluse, atât de pe site-ul companiei www.tarom.ro, cât şi prin agenţiile proprii şi partenere Tarom.

Reprezentanţii Tarom spun că „pasagerii zborurilor beneficiază de transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână, catering la bord, însoţit de răcoritoare şi ceai sau cafea, check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil, relatează Mediafax.

Vezi şi

Aeroportul Cluj, succes în instanţă. Ratele creditului CEC de 45 de milioane de lei, suspendate 9 luni

Tribunalul Comercial Cluj a dat câștig de cauză Aeroportului Cluj-Napoca și a obligat CEC Bank …

loading...