foto sccnapoca.ro

Recepţia noii piste nu s-a realizat. Explicaţiile Aeroportului Cluj

O comisie a Consiliului Judeţean Cluj s-a deplasat miercuri la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj, pentru a realiza recepţia finală a noii pistei de aterizare, însă nu a fost lăsată să ajungă la obiectivul vizat.

Aeroportul clujean a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, că „asigură întreaga disponibilitate și cooperare pentru realizarea recepției finale la obiectivul de investiții „Pistă de decolare-aterizare 3500m – Etapa 1 și suprafețe de mișcare aferente”, precizând că realizarea recepției finale a obiectivului a fost solicitată de către Aeroport încă din data de 25 august 2017.

Reprezentanţii aeroportului au explicat că nu s-a putut realiza recepţia întrucât „s-a constatat că nu sunt îndeplinite condițiile obligatorii stabilite de HG nr. 343/2017”. Respectiva Hotărâre de Guvern prevede, la art. 25 alin.(2), că „reprezentanții executantului și ai proiectantului participă, în mod obligatoriu, în calitate de invitați, la recepția finală”.

„La data de 20.12.2017, Comisia de recepție finală stabilită prin Dispoziția Președintelui Consiliului Județean Cluj nu a asigurat prezența tuturor persoanelor menționate de HG nr. 343/2017”, arată reprezentanţii aeroportului, care au făcut publice şi două adrese.

Adresa 15077 Din 20122017 Transmisa Comisie Receptie Finala by Observi Ro on Scribd

Adresa 15078 Din 20122017 Transmisa CJC Ref Comisie Receptie PDA by Observi Ro on Scribd

Vezi și

Aeroportul Cluj a oprit în instanţă schimbarea Consiliului de Administraţie

Aeroportul Internaţional Cluj a câştigat, la Curtea de Apel Cluj, recursul înaintat de Consiliului Județean …